Μάρεϊ: “Αισθάνομαι πολύ απογοητευμένος”

O Άντι Μάρεϊ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην πορεία του στο Australian Open καθώς γνώρισε την ήττα από τον Τάρο Ντάνιελ στο 2ο γύρο της διοργάνωσης με 3-0. Ο Σκωτσέζος εξέφρασε την απογοήτευση του μετά το ματς και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει του χρόνου στο πρώτο Grand Slam της σεζόν.

Όταν ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να αγωνιστεί στο Australian Open

το 2023 το πρώην Νο1 απάντησε:

“Ναι θέλω. Αλλά όχι αν παίζω όπως έπαιζα απόψε και στο υπόλοιπο της σεζόν. Αυτή είναι μια πραγματικά σημαντική χρονιά για μένα για διάφορους λόγους και θέλω να έχω καλή απόδοση στις μεγάλες διοργανώσεις. Για μένα, η αποψινή εμφάνιση δεν είναι αρκετά καλή από αυτή την άποψη” δήλωσε ο Μάρεϊ.

«Το να φτάνω σε 2ους γύρους στα Slams δεν είναι κάτι που το βρίσκω ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Θέλω να τα πάω καλύτερα από αυτό. Εξαρτάται από το πώς θα κυμανθούν τα φετινά αποτελέσματα και πώς θα αποδώσω στα μεγάλα τουρνουά”

“Είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Πολύ απογοητευμένος. Είναι μια σκληρή ήττα για μένα αυτό είναι σίγουρο” είπε για το αποτέλεσμα ο Άντι.

Ο Μάρεϊ δεν έχει καταφέρει να φτάσει στον τέταρτο γύρο οποιουδήποτε από τα επτά Grand Slam που έχει συμμετάσχει τα τελευταία πέντε χρόνια, ταλαιπωρούμενος όλο και περισσότερο από επίμονα προβλήματα τραυματισμών, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών χειρουργικών επεμβάσεων ισχίου.

Δανάη Μασκαλέρη

The post Μάρεϊ: “Αισθάνομαι πολύ απογοητευμένος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα