Μαγιόρκα: Νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα για τον Μεντβέντεφ (vids)

O No1 στον κόσμο και υπερασπιστής του τίτλου στη Μαγιόρκα Ντανίλ Μεντβέντεφ πέτυχε μια δύσκολη νίκη απέναντι στον Ασλάν Καράτσεφ στην πρεμιέρα του για να προκριθεί στον προημιτελικό της διοργάνωσης. Ο Μεντβέντεφ χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και το κατάφερε με 4-6, 6-3, 6-2 σε 2 ώρες και 18 λεπτά αγώνα.

Ο Καράτσεφ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι σημειώνοντας πρώτος το break για να προηγηθεί με 2-3 στο 1ο set. Στη συνέχεια κατάφερε να κρατήσει το service του και να σβήσει 4 break points του αντιπάλου του, κάτι που αποδείχτηκε καθοριστικό για τη συνέχεια, καθώς λίγη ώρα αργότερα έκλεισε το 1ο set παίζοντας εξαιρετικά από την baseline βάζοντας πίεση στον Μεντβέντεφ.

Oι δύο τενίστες δεν είχαν σε καλή μέρα το service τους κυρίως λόγω του αέρα, με τον Καράτσεφ να είναι πιο αποτελεσματικός στους κρίσιμους πόντους. Στο 2ο set o Μεντβέντεφ ανέβασε το επίπεδό του και πετυχαίνοντας ένα καθοριστικό break έφερε σε ισορροπία το ματς.

Στο 3ο set o Καράτσεφ δεν μπόρεσε να πιέσει καθόλου τον αντίπαλό του, ο οποίος προηγήθηκε άνετα με 5-1 και μετά από λίγο σφράγισε τη νίκη-πρόκριση στους “8” του Mallorca Championships.

Sealed with an ace @DaniilMedwed overcomes Karatsev 4-6 6-3 6-2 to move into the #MallorcaChampionships quarter-finals! pic.twitter.com/m1AFlA3d0g

Tennis TV (@TennisTV) June 22, 2022

Αυτή ήταν μια νίκη ψυχολογίας για το Νο1 του κόσμου που προέρχεται από ένα πολύ κακό ματς κόντρα στον Χούμπερτ Χούρκατς στον τελικό του Χάλε. Ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει αύριο (23/6) τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ (Νο20) για μια θέση στον ημιτελικό της Μαγιόρκα.

MALLORCA CHAMPIONSHIPS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Μαγιόρκα: Νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα για τον Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα