Μαγική στιγμή η νίκη επί του Φέντερερ – VIDEO

12:15 7/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Έτοιμος να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στη Σόφια, προερχόμενος από ένα αξέχαστο Australian Open, είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ενώπιον των δημοσιογράφων, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις εγκαταστάσεις όπου διεξάγεται το Sofia Open.

Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, είναι η μεγάλη ατραξιόν του τουρνουά και ο highest seed μετά τον αποκλεισμό του Νο1, Κάρεν Κατσάνοφ.

Το

Νο2 του ταμπλό και Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στις 20:00GR-COSMOTE SPORT 6HD, τον Ζαν-Λενάρντ Στρουφ, Νο51 στον κόσμο στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων της Arena Armeec.

“Δεν έχω επανέλθει στο 100% μετά την Αυστραλία όμως ξέρω με τη θέληση και την αποφασιστικότητά μου, έχω πολλές πιθανότητες να τα πάω καλά εδώ. Θέλω να προσεγγίσω το τουρνουά με χαμηλές προσδοκίες και να μην περιμένω πολλά από τον εαυτό μου” δήλωσε σχετικά με την αγωνιστική του κατάσταση ο Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος προέρχεται από την εκπληκτική του πορεία στο πρώτο Grand Slam της σεζόν, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Australian Open, αποκλείοντας στον 4ο γύρο το ίνδαλμά του, Ρότζερ Φέντερερ.

Μιλώντας γι’αυτή τη νίκη, ο Έλληνας άσος, είπε: “Ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μετά το ματς, ένιωσα τον εγκέφαλό μου να εκρήγνυται. Ήταν μια μαγική στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η πρώτη φορά είναι πάντα ξεχωριστή. Να κερδίζεις το είδωλό σου”

“Προφανώς την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, θα είναι διαφορετικά. Θα ξέρει τι να περιμένει. Πρέπει να είμαι πιο προετοιμασμένος γι’αυτό. Μου αρέσει να παίζω τέτοιου είδους παίκτες. Μπορείς να μάθεις πολλά. Ακόμα κι όταν κερδίζεις, μαθαίνεις πολλά. Αυτές είναι οι στιγμές για τις οποίες παίζω τένις”

Πριν δύο χρόνια, ο Τσιτσιπάς είχε ηττηθεί στον 1ο προκριματικό γύρο του Sofia Open, βρισκόμενος στο Νο203 της παγκόσμιας κατάταξης. Είχε χάσει τότε από τον Μίλαν Ζέκιτς.

“Έχω γνωρίσει πολλές ήττες. Προφανώς ήταν από εκείνα τα ματς που με βοήθησαν να μάθω. Οι ήττες σε βοηθάνε να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι σαν παίκτης. Έπρεπε να χάσω πολλές φορές για να καταλάβω το παιχνίδι καλύτερα και να προσπαθήσω να κάνω αυτό που πρέπει”

Το βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου του Στέφανου



The post Μαγική στιγμή η νίκη επί του Φέντερερ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα