Μαγική Μέρτενς κατέκτησε το Gippsland Trophy – VIDEO

11:20 7/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Έλις Μέρτενς κέρδισε εύκολα την Κάϊα Κανέπι στον τελικό του Gippsland Trophy και κατέκτησε τον 6ο wta τίτλο τς καριέρας της.

Το Νο 20 στην παγκόσμια κατάταξη επικράτησε με 6-4, 6-1 της Κανέπι, σε έναν αγώνα που διήρκησε μόλις 1 ωρα και 13 λεπτά. Η Εσθονή ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο σετ του παιχνιδιού, ωστόσο μη έχοντας σταθερότητα στο σερβίς της δέχθηκε break στο 10o game,

ενώ ήταν πίσω στο με 5-4 και έχασε το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες.

Στο 2ο η Μέρτενς ήταν απόλυτη κυρίαρχος. Είχε απάντηση σε κάθε χτύπημα της Νο 94 στην παγκόσμια κατάταξη, τα τρεξίματα της ήταν εντυπωσιακά και έχοντας εξαιρετικό πρώτο σέρβις δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της.

Αυτή την φορά η Έλις κατάφερε να κερδίσει το τρόπαιο σε αντίθεση με την Αυστρία και το Linz Wta, όπου πριν τρεις μήνες περίπου ηττήθηκε στον τελικό από την Αρίνα Ζαμπαλένκα, Νο 7 του κόσμου.

Σε δύο ημέρες τόσο η Μέρτενς, όσο και η Κανέπι θα ριχτούν στην μάχη του Αυστραλιανού Όπεν, αντιμετωπίζοντας τις Φερνάντεζ και Σεβάστοβα αντίστοιχα, για τον πρώτο γύρο του Grand Slam της Μελβούρνης.

GIPPSLAND TROPHY DRAW | DOUBLES DRAW |

Γιάννης Μαύρος 

The post Μαγική Μέρτενς κατέκτησε το Gippsland Trophy – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα