Μ25 Decatur: Στα προημιτελικά του διπλού Περβολαράκης και Χρυσόχος

14:02 4/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Οι Νο2 του ταμπλό, Μιχάλης Περβολαράκης και Πέτρος Χρυσόχος, ξεπέρασαν το εμπόδιο των Σασικουμάρ Μουκούντ (Ινδία) και Σουίτσι Σεγκιγκούτσι (Ιαπωνία) με 6-2, 6-3 σε 68 λεπτά, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στα προημιτελικά του τουρνουά των 25.000$ που πραγματοποιείται στο Ντεκατούρ των ΗΠΑ (2-8/8).

Το ελληνοκυπριακό δίδυμο ολοκλήρωσε το παιχνίδι με πολύ καλά ποσοστά από τη θέση του service, παραχωρώντας μόλις 6 πόντους στο 1ο (23/29) και 3 στο 2ο (16/19). Αντίθετα η νίκη θα μπορούσε ίσως να έρθει

ακόμη πιο εύκολα αν Περβολαράκης και Χρυσόχος ήταν πιο αποτελεσματικοί στους break-points, τελειώνοντας με 6/13 (46%).

Περβολαράκης και Χρυσόχος έφτασαν σε break στο 5ο game του 1ου set (4-1), ωστόσο η απάντηση των Μουκούντ/Σεγκιγκούτσι ήταν άμεση παίρνοντας πίσω το χαμένο τους service (4-2), για το χάσουν και πάλι αμέσως μετά έπειτα από νέο break του ελληνοκυπριακού διδύμου (5-2), για κλείσει λίγο αργότερα με 6-2 μέσα σε 27 λεπτά.

Στο 2ο set Περβολαράκης και Χρυσόχος συνέχισαν να σερβίρουν το ίδιο καλά, ενώ βρήκαν break στο 3ο game (2-1) και με ένα εύκολο σχετικά hold έκαναν το 3-1, όμως Μουκούντ και Σεγκιγκούτσι με 3 σερί games ισοφαρίσαν σε 3-3. 

Αυτό όμως ήταν και το τελευταίο κερδισμένο game στο παιχνίδι με τους Νο2 του ταμπλό, να κάνουν ένα σερί 3-0 (δυο breaks) παίρνοντας τη νίκη, αλλά και την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. 

Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Αμερικανούς Χάντερ Χεκ και Λούκας Χορβ, οι οποίοι επικράτησαν με τη σειρά τους των συμπατριωτών τους Αλεξάντερ Μπράουν και Εζέκιελ Κλαρκ με 6-2, 6-4.

Την Τετάρτη (4/8) Μιχάλης Περβολαράκης και Πέτρος Χρυσόχος, κάνουν πρεμιέρα και στο απλό με τον Έλληνα τενίστα να αντιμετωπίζει στον 1ο γύρο τον Γιου Σιου Σου (Κινέζικη Ταϊπέι), ενώ ο Κύπριος και Νο6 του ταμπλό θα αγωνιστεί απέναντι στον Αργεντινό Γκονζάλο Βιγιανουέβα. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Μ25 Decatur: Στα προημιτελικά του διπλού Περβολαράκης και Χρυσόχος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα