“Λύγισε” στο super tie-break η Μιχαέλα

10:45 5/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Μιχαέλα Λάκη βρέθηκε μια ανάσα από την πρόκρισή της στον μεγαλύτερο τελικό της μέχρι τώρα καριέρας της, όμως ηττήθηκε με 11-9 στο super tie-break του ημιτελικού της, στο JA τουρνουά της Κρισιούμα.

Η 15χρονη πρωταθλήτριά μας, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το ηχηρό προβάδισμά της στο super tie-break και απώλεσε πέντε συνεχόμενα match points (από 4-9), γνωρίζοντας την ήττα από το Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης στα Juniors και Νο3 του ταμπλό, Οσεάν Μπαμπέλ.

Μετά

από σπουδαία μάχη, η κατά δυο χρόνια μεγαλύτερη της Μιχαέλας, Γαλλίδα, βγήκε νικήτρια από το court θέτοντας νοκ-άουτ για δεύτερη σερί εβδομάδα την Ελληνίδα (την είχε νικήσει και στο J1 του Πόρτο Αλέγκρε), με σκορ 6-7(6), 6-3, 11-9.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η Μιχαέλα είχε επικρατήσει της Ελβετής, Τσέλσι Φοντένελ, με 6-4, 6-3 στα προημιτελικά και είχε πανηγυρίσει την τρίτη συνεχόμενη straight sets νίκη της στο τουρνουά.

Παρά τον πικρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του θεσμού, η Μιχαέλα μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να κρατήσει από την πορεία της στο πολύ δυνατό χωμάτινο τουρνουά της Βραζιλίας, μιας και έδειξε για ακόμη μια φορά, πως βρίσκεται σε συνεχή άνοδο.

Τρανύτερο παράδειγμα της αγωνιστικής της βελτίωσης, η νίκη της στον 2ο γύρο, κόντρα στο Νο1 του ταμπλό και Νο8 στην παγκόσμια κατάταξη, Ναταλία Σαμπάνιν.

Η Μιχαέλα την Πέμπτη αποκλείστηκε και από τη συνέχεια του διπλού, έχοντας για συμπαίκτρια την Μπιάνκα Μπεχούλοβα. Μπαμπέλ και Σιέρρα τις κέρδισαν στα προημιτελικά με 7-5, 6-3.

Την επόμενη εβδομάδα, η Μιχαέλα Λάκη, μαζί με τον προπονητή της, Φοίβο Μιχαλόπουλο, θα επιστρέψουν στην βάση τους στη Λάρισα, μετά από δυο εξαιρετικές εβδομάδες στην Λατινική Αμερική.

JA CRICIUMA GIRLS SINGLES DRAW

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Λύγισε” στο super tie-break η Μιχαέλα appeared first on Tennis24.

Keywords