Λίγη υπομονή ακόμη

Σύγχυση επικρατεί μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το άνοιγμα των αθλημάτων και συγκεκριμένα του τένις.

Ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι από τη Δευτέρα 4 Μαΐου επιστρέφει ο ατομικός αθλητισμός, ωστόσο δεν είναι ακόμα σαφές ότι αυτό αφορά και το άνοιγμα, για παράδειγμα, των τένις κλαμπ ή των ομίλων αντισφαίρισης.

Την Πέμπτη, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λεύτερης Αυγενάκης θα δώσει περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες για το πως θα λειτουργήσει το πλαίσιο του αθλητισμού στη χώρα μας, τόσο σε

συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Αυτό που έγινε σαφές, μετά τη σύσκεψη του κ. Αυγενάκη με 130 φορείς για το υγειονομικό πρωτόκολλο που πρέπει να τηρηθεί, είναι ότι όλοι οι κορυφαίοι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν προπονήσεις τη Δευτέρα (04/05) σε εγκαταστάσεις που αφορούν εξωτερική άθληση.

Πρόσφατα είχε τοποθετηθεί στο θέμα αυτό και ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, Σπύρος Ζαννιάς λέγοντας ότι έχει εξασφαλιστεί η προπόνηση των Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη, στο πλαίσιο της Ολυμπιακής προετοιμασίας, αν και ο Στέφανος προπονείται εδώ και εβδομάδες στη Γαλλία ενώ οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβλήθηκαν για το 2021.

Το ζήτημα που καίει χιλιάδες φίλους του τένις, είναι πότε θα ανοίξουν τα τένις κλαμπ ή τα δημοτικά γήπεδα, για να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα.

Την Πέμπτη ενδεχομένως να έχουμε το χρονοδιάγραμμα για την πολυπόθητη επιστροφή.

The post Λίγη υπομονή ακόμη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα