Λεχέτσκα: “Δε ξέρω σε πόσο καιρό θα μπορέσω να ξαναπαίξω”

17:02 6/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Εκτός δράσης θα παραμείνει ο Γίρι Λεχέτσκα, εξαιτίας των έντονων ενοχλήσεών του στην πλάτη, που αποκόμισε από τις προσπάθειές του στην Καλιφόρνια και στο Μαϊάμι. Ο Τσέχος έφτασε ως τα προημιτελικά του Indian Wells, όμως ηττήθηκε στην πρεμιέρα του στο Μαϊάμι.

Οι πόνοι στην πλάτη του έγιναν συχνότεροι μετά το Μαϊάμι, και παρά τις προσπάθειές του να προλάβει το Μόντε Κάρλο, ο ίδιος μαζί με την ομάδα του αποφάσισαν να μη ρισκάρουν, και να μείνει εκτός των κορτ για ένα διάστημα, ώστε να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει υγιής.

“Δυστυχώς, ο πόνος στην πλάτη μου, που άρχισε

να με ενοχλεί κατά τη διάρκεια του Indian Wells και του Miami Open, έγινε πολύ χειρότερος από ό,τι περίμενα. Δεν θα είναι εύκολο να χάσω ένα από τα ωραιότερα events της χρονιάς στο χώμα. Δεν ξέρω ακριβώς σε πόσο καιρό θα μπορέσω να παίξω ξανά”, ήταν το μήνυμά του στο «X».

1/4
Unfortunately, my back pain which started bothering me during IW/Miami got much worse then I expected. It won't be easy to miss some of the nicest events of the year on clay. I dont know exactly how long will it take to be able to play again,

— Jiří Lehečka (@jirilehecka) April 6, 2024

The post Λεχέτσκα: “Δε ξέρω σε πόσο καιρό θα μπορέσω να ξαναπαίξω” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα