Λάμπει το άστρο του! – VIDEO

Ο καταπληκτικός Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ συνεχίζει ακάθεκτος τη μεγαλειώδη πορεία του στο ABN AMRO Open του Ρότερνταμ καθώς προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης νικώντας και τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα!

Τρομερός Αλιασίμ…

Ο 19χρονος Καναδός τενίστας δείχνει, στην αυγή του 2020, σαφέστατα σημάδια προόδου και πόσο μεγάλος παίκτης μπορεί να γίνει στο τουρ τα επόμενα χρόνια!

Ο εκρηκτικός αυτός αθλητής, αν και παίζει με κρυολόγημα βήχοντας συνέχεια, κατάφερε να κερδίσει με ισοπεδωτικό επιθετικό τένις και τον

αξιόμαχο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα με 7-6(2), 6-4 και προκρίθηκε στον πρώτο του τελικό σε τουρνουά της σειράς ATP 500, τέταρτο συνολικά!

Όντας φιναλίστ σε όλες τις επιφάνειες αλλά δίχως ακόμα να σηκώσει τρόπαιο, ο Αλιασίμ μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ να το πραγματοποιήσει το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στον υπερασπιστή του τίτλου Γκαέλ Μονφίς!

Τεράστιο ματς από τον Αλιασίμ που έσωσε και τα τέσσερα break points που δημιούργησε ο Μπούστα σε ένα ματς με μόλις ένα break με τον Καναδό να παίζει όμως καλύτερα και πιο γενναία τους κρίσιμους πόντους.

Στην πρώτη του παρουσία στο Ρότερνταμ, μιας και παραδοσιακά έπαιζε αυτή την περίοδο στη χωμάτινη swing της Λατινικής Αμερικής, ο Μπούστα τα πήγε πάντως περίφημα δίνοντας ό,τι είχε και δεν είχε κόντρα στον νεότερό του αντίπαλο.

Στο τέλος της ημέρας όμως, η αχαλίνωτη επιθετικότητα του Αλιασίμ, που πλέον δεν περιλαμβάνει τόσα αβίαστα λάθη όσο τα προηγούμενα δύο χρόνια, επικράτησε και μπορεί να τον στείλει σε νέο career high αν κερδίσει και τον τελικό της Κυριακής.

Αντίπαλος του στον μεγάλο τελικό θα είναι ο Γκαέλ Μονφίς!

Ο 33χρονος Γάλλος, μετά το τρόπαιο που κατέκτησε στο Μονπελιέ την περασμένη εβδομάδα, πάει για το back to back στο Ρότερνταμ το οποίο και κατέκτησε πέρσι!

Όλα αυτά μετά τη νίκη του επί του Φίλιπ Κραϊνοβιτς με 6-4, 7-6(5).

ROTTERDAM TOURNAMENT DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Λάμπει το άστρο του! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα