Κύργιος: “Θα επιστρέψω σύντομα”

12:15 4/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Νικ Κύργιος ξεκαθάρισε ότι θα επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση, όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξη του στο podcast “The AO Show”, τονίζοντας ότι η επιστροφή του ειναι και θέμα εγωιστικό για τον ίδιο. 

“Θα επιστρέψω σύντομα στα courts, αυτό ειναι σίγουρο” είπε ο Κύργιος, ο οποίος πέρασε μια δύσκολη περίοδο με χειρουργικές επεμβάσεις σε γόνατο και καρπό γεγονός που τον έχουν αφήσει εκτός δράσης από τον Οκτώβριο του 2022. “Ήταν

αναμφισβήτητα από τα πιο δύσκολα χρόνια στην καριέρα μου στο τένις. Όλα τα άλλα ήταν εκπληκτικά, δεν μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα άλλο.”

“Είχα πάντα εσωτερικές συζητήσεις με τον εαυτό μου όσον αφορά το τένις. Όπως, γιατί τα κάνω όλα αυτά; Γιατί να θέλω να επιστρέψω; Το κάνω φυσικά για κάποιο λόγο. Γνωρίζω ότι υπάρχει ακόμα φλόγα μέσα μου, κάτι που είναι καλό. Αλλά σίγουρα θα επιστρέψω. Απλά είναι δύσκολο να πω πότε ακριβώς γιατί ο τραυματισμός ήταν αρκετά σοβαρός.”

“Φτάνω στο σημείο της καριέρας μου όπου ξέρω ότι είχα επιτυχίες που πολλοί παίκτες δεν έχουν φτάσει ούτε στο 1/4 αυτών των επιτυχιών, οπότε είναι και εγωιστικό για μένα να επιστρέψω και να απαιτήσω από τον εαυτό μου να φτάσω και πάλι στον τελικό του Wimbledon.”

“Θα πάρω το χρόνο μου, θα επιστρέψω και θα το απολαύσω. Έχω πάρει αρκετά μαθήματα ζωής κι έχω πάρει τόσες πολλές κακές αποφάσεις. Αλλά έχω μάθει από εκείνες τις λάθος στιγμές και τώρα νιώθω εξαιρετικά σίγουρος για τον εαυτό μου. Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με τους άλλους, απλά προσπαθώ να είμαι καλύτερος κάθε μέρα.”

The post Κύργιος: “Θα επιστρέψω σύντομα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα