Charleston Open: Η Σάκκαρη κόντρα στην Σάρμα με στόχο τα προημιτελικά

11:36 4/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την lucky loser Αυστραλή και Νο135 του κόσμου, Άστρα Σάρμα με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Charleston Open, η οποία θα είναι και η πρώτη σε χωμάτινο τουρνουά μετά από τον Απρίλιο του 2023 στο Madrid Open, σε μια αναμέτρηση που θα γίνει τα ξημερώματα της Παρασκευής (όχι πριν τις 02:30 GR) στο τελευταίο παιχνίδι του κεντρικού court κι αφού το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. 

Η 28χρονη

Σάρμα, επικράτησε της Ουκρανής Λέσια Τσουρένκο με 6-4, 6-0 μέσα σε 76 λεπτά, σε μια ημέρα που ταλαιπώρησε αρκετά τις παίκτριες λόγω βροχής και τώρα θα βρει μπροστά της την Ελληνίδα τενίστρια για 2η φορά στην καριέρα της μετά την πρώτη τους συνάντηση στο Australian Open του 2019 όπου η Σάκκαρη είχε επικρατήσει εύκολα με 6-1, 6-4. 

Το σημερινό πρόγραμμα στο κεντρικό court, θα ξεκινήσει στις 18:00 GR με την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της νικήτριας του Miami Open, Ντανιέλ Κόλινς, η οποία θα παίξει απέναντι στην κάτοχο του τίτλου, Ονς Ζαμπέρ με την Αμερικανίδα να προηγείται στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (2-1), ενώ έχει βγει νικήτρια και στη μοναδική τους αναμέτρηση σε χώμα στο Roland Garros του 2020. 

Όποια από τις δύο πάρει την πρόκριση θα επιστρέψει αργότερα στο court όπου θα αγωνιστεί ξανά με μια εκ των Λέιλα Φερνάντεζ και Σλόουν Στίβενς για την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά. 

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Νο1 του ταμπλό, Τζέσικα Πεγκούλα κόντρα στην Πολωνή Μάγκντα Λινέτ, ενώ στη συνέχει η φορμαρισμένη φέτος Έμμα Ναβάρο θα παίξει απέναντι στην Ρουμάνα Ζακίν Αντίνα Κριστιάν η οποία προέρχεται από τη μεγάλη της νίκη κόντρα στην Μάντισον Κις. 

Στο Althea Gibson το πρόγραμμα θα ξεκινήσει (18:00 GR) με την πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση της Λέιλα Φερνάντεζ κόντρα στην Σλόουν Στίβενς και θα συνεχιστεί με αυτή της Ελίνα Σβιτολίνα απέναντι στην Ντάρια Σάβιλ, με τη νίκητρια να έχει σήμερα διπλή αποστολή καθώς θα αγωνιστεί ξανά για τον 3ο γύρο με μια εκ των Βαρβάρα Γκράτσεβα και Ελίζε Μέρτενς που αγωνίζονται επίσης σήμερα. 

Στο 3ο παιχνίδι της ημέρας στο δεύτερο μεγαλύτερο court του τουρνουά, η Βικτόρια Αζαρένκα θα παίξει με την Τέιλορ Τάουνσεντ, ενω σε ένα παιχνίδι που ενδιαφέρει αρκετά, η Μπεατρίζ Χαντάντ Μαία θα αντιμετωπίσει την Βερόνικα Κουντερμέτοβα, με τη νικήτρια να παίζει στα προημιτελικά απέναντι σε μια εκ των Σάκκαρη και Σάρμα

CHARLESTON OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Charleston Open: Η Σάκκαρη κόντρα στην Σάρμα με στόχο τα προημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα