Μεντβέντεφ: Με την αύρα του Νο1 στην πρεμιέρα (vids)

Στο 1ο, ever, ματς του ως Νο1 τενίστας στον κόσμο, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ κέρδισε με straight sets τον Τσέχο qualifier, Τόμας Μάχατς και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Indian Wells Masters.

Ο Ρώσος, πέρασε άνετο πρωινό στην Καλιφόρνια, επικρατώντας με 6-3, 6-2 του Νο158 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ και στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Γκαέλ Μονφίς (Νο28), ο οποίος επιβλήθηκε του Φίλιπ Κραΐνοβιτς (Νο40) με 6-3, 6-4.

Holding Strong

Quick work for @DaniilMedwed as he defeats qualifier Machac 6-3 6-2!

The World

No. 1 gets the winner of Krajinovic/Monfils next! #IndianWells pic.twitter.com/dvgQC6yRWb

Tennis TV (@TennisTV) March 12, 2022

Μόλις 72 λεπτά χρειάστηκε ο Μεντβέντεφ για να κάμψει την αντίσταση του 21χρονου αντιπάλου του, κρατώντας ανέπαφο το σερβίς του και μετρώντας 3/7 break point ευκαιρίες.

Με 37/48 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς του ολοκλήρωσε τον αγώνα ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, σώζοντας το μοναδικό break point του Μάχατς, στο 1ο service game του ματς.

Πλέον, ο Μεντβέντεφ χρειάζεται ακόμη δυο νίκες στην έρημο, για να εξασφαλίσει την επάνοδό του στο Νο1, αμέσως μετά το τέλος του 1ου Masters της σεζόν. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα τον περάσει την ερχόμενη Δευτέρα (14/3), όμως σε περίπτωση που ο Ρώσος φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, τότε στις 21/3, θα επιστρέψει στην κορυφή.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μεντβέντεφ: Με την αύρα του Νο1 στην πρεμιέρα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα