Κύργιος: “Είμαι ένας από τους καλύτερους του κόσμου”

Ο Νικ Κύργιος ισχυρίστηκε ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί την πίεση του φαβορί στο φετινό Australian Open, τονίζοντας ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. 

Την περασμένη σεζόν ο Νο21 στην παγκόσμια κατάταξη έφτασε στον πρώτο Grand Slam τελικό στην καριέρα του (Wimbledon) και στη συνέχεια κατάφερε να προχωρήσει μέχρι τα προημιτελικά του US Open

“Είμαι

ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο οπότε σίγουρα θα πάω στο Australian Open με αυτοπεποίθηση.”, είπε ο Κύργιος, ο οποίος ευελπιστεί να γίνει ο πρώτος Αυστραλός που θα κατακτήσει τον τίτλο στη Μελβούρνη μετά από τον Μαρκ Έντμονσον το 1976. 

“Αυτή τη φορά είναι λίγο διαφορετικά, καθώς είμαι ένα από τα φαβορί. Συνήθως είμαι ένα από τα αουτσάινιτερ, αλλά τώρα και προφανώς μετά από τη χρονιά που είχα πέρσι είμαι ένα από τα φαβορί κάτι που είναι εντελώς καινούργιο για μένα.”

“Συνήθως δεν έχω κάτι να χάσω σε αυτά τα ματς και απλά δίνω ένα σόου, αλλά πρέπει να προσπαθήσω να βρω τις ισορροπίες. Μέσα σε 14 θα πρέπει να κερδίσεις όλα αυτά τα ματς, δεν είναι εύκολο. Προφανώς είμαι ικανός, αλλά και άλλοι είναι επίσης.”

Ο Κύργιος θα ξεκινήσει στο φετινό Australian Open κόντρα στον Ρώσο Ρομάν Σαφιούλιν, με τον Αυστραλό να “βλέπει” την αναμέτρηση με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά του τουρνουά. 

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP

The post Κύργιος: “Είμαι ένας από τους καλύτερους του κόσμου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα