Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη απέναντι σε αυτό που δεν ήθελε

Μία συγκλονιστική εξέλιξη θα έχει το ναυάγιο με την Ειρήνη στα επόμενα επεισόδια καθώς αυτή έρχεται αντιμέτωπη με το πραγματικό πρόσωπο του Ιπποκράτη.

Η σειρά του Mega συνεχίζεται ακόμη πιο συναρπαστική σαρώνοντας τα νούμερα στην τηλεθέαση. Πως θα αντιδράσει τώρα η Ειρήνη μετά από αυτό που θα δει;

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη βλέπει τον Ιπποκράτη να χτυπάει τον γιο του

Ο Πέτρος αναγκάζει την Ειρήνη να δει τη σκληρή αλήθεια για τον Ιπποκράτη. Την ενημερώνει

πως αυτός ήταν που έβαλε δικό του άτομο να της κλέψει τις φόρμουλες με τα αρώματα.

Λίγο αργότερα ο Ιπποκράτης χάνει τον έλεγχο ξεπερνά τα όρια και γίνεται βίαιος με τον Ορφέα χτυπώντας τον. Η Ειρήνη ορθώνει το ανάστημά της για να τον αντιμετωπίσει και να προστατέψει το παιδί. Τρομαγμένη συνειδητοποιεί ότι παντρεύτηκε έναν επικίνδυνο άνθρωπο και σίγουρα έκανε μια λάθος επιλογή.

Στο μεταξύ η Ευγενία μαθαίνει ότι ο Ιπποκράτης χτύπησε τον Ορφέα. Αποφασίζει τότε να μιλήσει στην Ειρήνη για τις υποψίες που έχει ότι ο Ιπποκράτης ευθύνεται για το θάνατο της Κλαίρης. Την ίδια στιγμή ο Πέτρος ανησυχεί για την Ειρήνη και την προσκαλεί να μείνει στο σπίτι του.

Παράλληλα, ο Μάκης ζητάει από τη Λίνα εξηγήσεις για την παρουσία του Όθωνα Βασιλείου στο σπίτι της. Ο Παντελίδης από την άλλη αιφνιδιάζει την Αλίκη όταν της λέει πως θέλει το παιδί και είναι πρόθυμος να την παντρευτεί.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Ιπποκράτης δέρνει τον Ορφέα

Πετρουλάκης: Η υπόθεση από το Ναυάγιο έχει πολλά κοινά με τα Τέμπη

MasterChef 19/4: Συγκλονιστική αποχώρηση πριν τη 10αδα – Τον αποθέωσε ο Κουτσόπουλος! (vid)

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ειρήνη,eirini