Κβίτοβα: “Οι συνθήκες δεν ταιριάζουν στο παιχνίδι μου”

Η Πέτρα Κβίτοβα μπορεί να έκανε ιδανική πρεμιέρα στο Indian Wells επικρατώντας της Ολλανδής Αράντσκα Ρους με 6-2, 6-2, ωστόσο τόνισε ότι οι συνθήκες που επικρατούν στην Καλιφόρνια την δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό.

“Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα τα καλύτερα αποτελέσματά μου σε αυτό το τουρνουά. Νομίζω η καλύτερη πορεία μου εδώ ήταν να φτάσω δύο φορές στα προημιτελικά.”, είπε η Τσέχα.

“Από την άλλη για μένα αυτό το τουρνουά είναι πάντα ένα πολύ όμορφο και σπουδαίο γεγονός. Αλλά η επιφάνεια του κορτ και οι μπάλες με δυσκολεύουν πολύ. Είναι πολύ αργό κορτ και οι αναπηδήσεις

πολύ ψηλές.”

“Για μένα είναι πραγματικά δύσκολα να παίζω εδώ. Ξέρω ότι δεν έχει υγρασία, το οποίο είναι καλό, αλλά είναι πολύ σκληρό ειδικά αυτή την περίοδο. Ο καιρός είναι διαφορετικός σε σχέση με τον Μάρτιο που διεξάγεται συνήθως το τουρνουά.”

“Είναι το τελευταίο μου τουρνουά για τη φετινή σεζόν και το να παίζω εδώ το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Ξέρω ότι και πνευματικά και σωματικά θα είναι δύσκολο και ότι δεν ταιριάζει στο παιχνίδι μου, οπότε αυτό κάνει χειρότερο τα πράγματα για μένα.”

Στον 3ο γύρο η Κβίτοβα θα αντιμετωπίσει τη μεγάλη της αντίπαλο-από τα παλιά-Βικτόρια Αζαρένκα, ένα ζευγάρι που διασταυρώνεται με αυτό της Σάσνοβιτς με τη Χάλεπ. 

INDIAN WELLS WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Κβίτοβα: “Οι συνθήκες δεν ταιριάζουν στο παιχνίδι μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα