Κρατάει τα θετικά στοιχεία από το Άμπου Ντάμπι ο Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ μπορεί να στερήθηκε τον 3ο τίτλο του στο τουρνουά επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι, μετά από τις κατακτήσεις του 2009 και του 2015, γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό από τον Αντρέι Ρούμπλεφ, ωστόσο κράτησε τα θετικά στοιχεία και πλέον γνωρίζει στο πως θα προσεγγίσει τους αγώνες του την επόμενη σεζόν. 

“Ήταν μια καλή εβδομάδα για μένα”, είπε ο Μάρεϊ. “Ήταν πολύ θετικό να δω πως αντιδρά το σώμα μου στο να παίζει τρεις συνεχόμενες ημέρες σε τέτοια ένταση και εκτιμώ ότι έμαθα αρκετά πράγματα από αυτά τα τρία παιχνίδια.”

“Σίγουρα

κάποια πράγματα βελτιώθηκαν όσο περνούσε η εβδομάδα. Κόντρα στον Ρούμπλεφ έκανα κάποια πράγματα που στα προηγούμενα δύο παιχνίδια τα απέφυγα. Αναμφίβολα πρέπει να τα δουλέψω, ωστόσο η γενική εικόνα ήταν θετική.”

“Νιώθω ότι πλέον είναι πιο ξεκάθαρο στο μυαλό μου για το πως θέλω να παίξω την επόμενη χρονιά. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ σίγουρος γι’ αυτό. Η λήψη αποφάσεων στο παιχνίδι μου είναι πιο καθαρές. Αυτό ήταν κάτι το οποίο έκανα πολύ καλά στο παρελθόν, στο να παίρνω σωστές αποφάσεις σε κρίσιμα σημεία και να ανεβάζω το παιχνίδι μου. Πιστεύω ότι είμαι σε θέση να το κάνω ξανά.”

Ο Μάρεϊ αναμένεται να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο μια εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση (27/12) για την Αυστραλία και το πρώτο Grand Slam της χρονιάς, το οποίο έχασε τον περασμένο Φεβρουάριο καθώς βρέθηκε θετικός στην covid-19.

Τα αυξανόμενα κρούσματα στο Λονδίνο από την εξάπλωση της μετάλλαξης omicron ανησυχεί τον πρώην Νο1 του κόσμου, ο οποίος τόνισε ότι θα πάρει τις απαραίτητες προφυλάξεις. 

“Σαφώς και είναι ανησυχητικό και θα προσπαθήσω να παραμείνω ασφαλής. Όταν επιστρέψω θα κάνω όλη την προπόνηση για τη φυσική μου κατάσταση στο γυμναστήριο που έχω στο σπίτι μου, μέχρι την ημέρα που θα αναχωρήσω για την Αυστραλία.”

Το Australian Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17-30 Ιανουαρίου. 

Θάνος Σταθόπουλος 

The post Κρατάει τα θετικά στοιχεία από το Άμπου Ντάμπι ο Μάρεϊ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρατάει, Άμπου Ντάμπι, Μάρεϊ,krataei, abou ntabi, marei