Κραΐνοβιτς: “Δεν πάω στη Μελβούρνη, αν έχει καραντίνα”

Ο Φίλιπ Κραΐνοβιτς, Νο34 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ και 2ος κορυφαίος Σέρβος αυτή τη στιγμή στο Tour, μίλησε ανοιχτά για τις προθέσεις του ενόψει του Αυστραλιανού Όπεν 2022.

Ο 29χρονος, που έχει εμβολιαστεί πλήρως εδώ και μερικές εβδομάδες, μιλώντας στην εφημερίδα “Blic”, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα, όλοι οι τενίστες θα πρέπει να βρίσκονται σε καραντίνα, αν θέλουν να αγωνιστούν στο 1ο Major της νέας σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, θεωρεί πως οι εμβολιασμένοι δεν

θα πρέπει να μπούνε σε καραντίνα και θα πρέπει να αγωνιστούν κανονικά στο τουρνουά, χωρίς να βρίσκονται σε περιορισμούς. Ο ίδιος, τονίζει ότι δεν πρόκειται να πάει στη Μελβούρνη, αν είναι να περάσει καραντίνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είναι πολύ αυστηροί με αυτά που σκέφτονται να εφαρμόσουν. Ειλικρινά, αν θέλουν να ταξιδέψουμε στη Μελβούρνη και να είμαστε για 14 ημέρες σε καραντίνα, δεν πρόκειται να πάω στο Αυστραλιανό Όπεν.

Έχω εμβολιαστεί, έχω κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να προστατέψω τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Αν είναι να πάω εκεί και να κάτσω 14 ημέρες σε ένα δωμάτιο, για ποιο λόγο εμβολιάστηκα ;

Αν μου πούνε ότι θα κάτσω για 4-5 ημέρες σε καραντίνα, θα πω ΟΚ. Αλλά, 14, είναι πάρα πολλές. Δεν το βρίσκω λογικό. Επίσης, αν είναι να βρεθούμε 14 ημέρες σε καραντίνα, χαλάει και το πρόγραμμά μας.

Θα πρέπει να πάμε στην Αυστραλία από τα Χριστούγεννα, ώστε να περάσουμε την καραντίνα και να επιστρέψουμε στα γήπεδα για να προετοιμαστούμε. Περιμένω να μάθω τι θα ισχύσει τελικά και θα αποφασίσω το καλύτερο για τον εαυτό μου”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κραΐνοβιτς: “Δεν πάω στη Μελβούρνη, αν έχει καραντίνα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα