Κοντά σε sold out και… παγκόσμιο ρεκόρ το FEDAL

14:48 6/2/2020 - Πηγή: Tennis24
Μια ανάσα από μια ακόμη τεράστια επιτυχία βρίσκονται οι δυο θρύλοι του αθλήματος…

Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ ετοιμάζονται να καταρρίψουν ακόμη ένα σπουδαίο ρεκόρ, καθώς το φιλικό που θα δώσουν την Παρασκευή στο Κέιπ Τάουν, αναμένεται να το παρακολουθήσουν δια ζώσης, περισσότεροι από 50.000 φίλοι του τένις.

Ασφαλώς, κάτι τέτοιο θα συμβεί για πρώτη φορά. Φέντερερ και Ζβέρεφ πριν λίγες εβδομάδες είχαν δημιουργήσει ρεκόρ προσέλευσης στο φιλικό που έδωσαν στο Μεξικό. Τότε, 42.500 θεατές το παρακολούθησαν από κοντά. Αριθμός, που δεν έχει ξαναεπιτευχθεί.

Στο

Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής αυτή τη φορά, ο Ρότζερ Φέντερερ με… άλλον παρτενέρ-αντίπαλο, σκοπεύει να σπάσει το ρεκόρ που ο ίδιος δημιούργησε.

Παρέα με τον Ράφα Ναδάλ λοιπόν, θα δώσουν ένα φιλικό για φιλανθρωπικούς σκοπούς την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 20:30GR, στο πλαίσιο του Match For Africa 6.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Cape Town Stadium, ενώ είναι προγραμματισμένος και ένας φιλικός αγώνας επίδειξης στα διπλά.

Από τη μια πλευρά του court οι Ρότζερ Φέντερερ και Μπιλ Γκέιτς (Microsoft), και από την άλλη πλευρά, οι Ράφα Ναδάλ και Τρεβόρ Νοά (κωμικός).

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Ρότζερ τόνισε πως είναι ανυπόμονος για την παρουσία του στη Νότια Αφρική, μιας και η μητέρα του κατάγεται από εκεί, με τον ίδιο να μην έχει τύχει να αγωνιστεί ποτέ στη συγκεκριμένη χώρα.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κοντά σε sold out και… παγκόσμιο ρεκόρ το FEDAL appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα