Κίνηση ανθρωπιάς της Σβιτόλινα για νεαρή τενίστρια

12:36 2/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Ελίνα Σβιτόλινα προέβη σε μια σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς, πληρώνοντας περισσότερα από 10.000 ευρώ για εγχείρηση νεαρής τενίστριας από την Ουκρανία…

Η 16χρονη Ντάρια Λοπατέτσκαγια, είναι μια από τις πιο ελπιδοφόρες τενίστριες της Ουκρανίας αυτή τη στιγμή, όμως η μοίρα την έχει χτυπήσει άσχημα και την… τυραννάει με σοβαρούς τραυματισμούς εδώ και τρία περίπου χρόνια.

Μόλις έμαθε λοιπόν η Ελίνα Σβιτόλινα, πως η νεαρή συμπατριώτισσα της αντιμετωπίζει ακόμη ένα σοβαρό πρόβλημα τις τελευταίες εβδομάδες, ευαισθητοποιήθηκε κατευθείαν και

με δική της πρωτοβουλία, χωρίς καν να ρωτήσει τους οικείους της Ντάρια, πλήρωσε το ποσό των 12.000 ευρώ για την εγχείρηση που επρόκειτο να κάνει η νεαρή.

“Ήταν σημαντικό για εμένα να αντιδράσω έτσι μόλις είδα τα άσχημα νέα. Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί είναι μια νεαρή τενίστρια που έχει περάσει ήδη πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς.

Με πήρε τηλέφωνο αμέσως μετά την εγχείρηση και με ευχαρίστησε, γιατί βοήθησα την ίδια, αλλά και την οικογένειά της σε αυτή την δύσκολη κατάσταση. Ελπίζω να επανέλθει όσο σύντομα γίνεται”, τόνισε η Σβιτόλινα σε δηλώσεις της.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Λοπατέτσκαγια σε ηλικία 16 ετών, βρίσκεται ήδη στο Νο230 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, αν και έχει αντιμετωπίσει αρκετούς σοβαρούς τραυματισμούς.

Μάλιστα, στην μέχρι τώρα καριέρα της, έχει κερδίσει περίπου 16.000 ευρώ από έπαθλα. Μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς, πόσο δύσκολο θα ήταν να πληρώσει 12.000 για την εγχείρησή της.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κίνηση ανθρωπιάς της Σβιτόλινα για νεαρή τενίστρια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα