Αντρεέσκου: Νίκη στο χώμα μετά από δύο χρόνια (vid)

Η Νο7 του κόσμου επέστρεψε στα κορτ μετά από τον τελικό του Μαϊάμι στις αρχές Απριλίου, δείχνοντας θετικά στοιχεία-αν και ακόμα πολύ νωρίς-ενόψει του γαλλικού όπεν της ερχόμενης εβδομάδας. 

Η Καναδή δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στην Ισπανίδα και Νο279 του κόσμου, Ανδρέα Λαθάρο Γκαρθία με 6-1, 6-2 μετά από μόλις 62 λεπτά, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του τουρνουά του Στρασβούργου.

Η Αντρεέσκου έχασε μόλις 13 πόντους στο σερβίς της έχοντας 75% περασμένα πρώτα, κερδίζοντάς το 78,8% των πόντων (26/33), ενώ το πιο σημαντικό ήταν η αποτελεσματικότητά

της στους μπρέικ-πόιντ τελειώνοντας το παιχνίδι με 100% (5/5). 

Η Γκαρθία, η οποία κέρδισε μόλις πέντε πόντους στο δεύτερο σερβίς της (5/17), κατάφερε να κάνει ένα χολντ στο πέμπτο γκέιμ (4-1), το οποίο και έχασε δεχόμενη τρία μπρέικ. Το δεύτερο σετ ήταν πιο ανταγωνιστικό, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα, με την Αντρεέσκου να μετατρέπει το 2-2 σε 6-2 κατακτώντας τα τέσσερα τελευταία γκέιμ. 

Back in business @Bandreescu_ secures her first win on clay in almost 2 years! #IS21 pic.twitter.com/N3zsFNwXcl

wta (@WTA) May 24, 2021

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την Αντρεέσκου σε χωμάτινη επιφάνεια, μετά από εκείνη στο γαλλικό όπεν του 2019 κόντρα στην Τσέχα Μαρί Μπούσκοβα. 

Η Νο1 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο την προερχόμενη από τα προκριματικά Βελγίδα και Νο259 του κόσμου Μαρίνα Ζανέφσκα, η οποία επικράτησε της Λευκορωσίδας (Ιουλία Χατούκα) με 6-2, 6-1. 

Θυμίζουμε ότι η Ζανέφσκα επικράτησε την Κυριακή (23/5) της Δέσποινας Παπαμιχαήλ, στον δεύτερο προκριματικό γύρο, παίρνοντας την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό. 

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Αντρεέσκου: Νίκη στο χώμα μετά από δύο χρόνια (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα