Μπρίσμπεϊν: Ο Ναδάλ κόντρα στον Κούμπλερ με στόχο την 8άδα

20:19 3/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Το πρωί της Πέμπτης (10:30 GR) ο Ράφα Ναδάλ θα μπει και πάλι στο κεντρικό court, Pat Rafter Arena για τη δεύτερη αναμέτρή του στο μόνο απένατι στον Αυστραλό και Νο102 του κόσμου, Τζέισον Κούμπλερ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. 

Σε περίπτωση πρόκρισης ο 37χρονος Ισπανός θα αντιμετωπίσει είτε τον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον, είτε τον Γάλλο Ούγκο Αμπέρ σε μια αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (όχι πριν τις 04:30 GR). 

To πρόγραμμα της Πέμπτης στο κεντρικό court θα ανοίξουν

(03:00 GR) οι Κλάρα Μπιουρέλ και Βικτόρια Αζαρένκα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει το πολυ ενδιφέρον παιχνίδι με την Γέλενα Οσταπένκο να αντιμετωπίζει την Καρολίνα Πλίσκοβα. 

Περίπου στις 06:00 GR και πριν το παιχνίδι του Ναδάλ, στο κεντρικό court θα αγωνιστούν οι Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Ντάνιελ Αλτμάιερ, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της Pat Rafter Arena η Αρίνα Σαμπελένκα θα αντιμετωπίσει την Κινέζα Λιν Ζου. 

Στο πρώτο παιχνίδι του court 1 (03:00 GR) Ρίνκι Χιτσικάτα θα παίξει με τον Τόμας Μάχατς, για να ακολουθήσει το ματς του Τζόρνταν Τόμπσον με τον Ούγκο Αμπέρ, ενώ περίπου στις 06:30 GR η 16χρονη Μίρα Αντρέεβα θα παίξει απέναντι στην Αρίνα Ροντιόνοβα. Στο τελευταίο παιχνίδι (μονό) του court 1 η Ελίζε Μέρτενς θα κοντράρει την Έλενα Ριμπάκινα. 

BRISBANE INTERNATIONAL DRAW | DOUBLES | OOP (+8h)

The post Μπρίσμπεϊν: Ο Ναδάλ κόντρα στον Κούμπλερ με στόχο την 8άδα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα