“Κατάπιε” και τον Σόουζα ο Ναδάλ! – VIDEO

16:58 8/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Η ξέφρενη πορεία του Ραφαέλ Ναδάλ στο φετινό Wimbledon δεν έχει σταματημό με τον Ισπανό να συντρίβει και τον Ζοάο Σόουζα και να προκρίνεται διά περιπάτου στα προημιτελικά!

Δεν σταματιέται, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ο Ραφαέλ Ναδάλ στο φετινό Wimbledon!

O 33χρονος Ισπανός κάνει ισοπεδωτικές εμφανίσεις μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του, όχι να ελπίσουν σε νίκη, αλλά απλά στο να τον δυσκολέψουν κάπως.

Φωτεινή εξαίρεση, μέχρι στιγμής, ήταν μόνο…ο

Νικ Κύργιος που, με αυτά και με αυτά, πραγματικά δυσκόλεψε τον Ράφα και τον ανάγκασε να “ιδρώσει” για να πάρει τη νίκη.

Ο φιλότιμος Ζοάο Σόουζα που ήδη είχε φτάσει σε μια υπέρβαση μέχρι τον τέταρτο γύρο του Wimbledon δεν είχε τα “όπλα” για να απειλήσει τον King of Clay.

Mε μια ισοπεδωτική εμφάνιση, άξια συνέχεια του τρομερού αγώνα του κόντρα στον Τσονγκά, ο Ναδάλ “κατάπιε” τον Πορτογάλο με 6-2, 6-2, 6-2 και προκρίθηκε διά περιπάτου σε ακόμα έναν προημιτελικό Wimbledon όπου περιμένει τον επικίνδυνο, ειδικά στο χορτάρι, Σαμ Κουέρι!

Ρεσιτάλ χορτάρινου τένις από τον Ράφα που κινείται σαν να βρίσκεται σε…χώμα και δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να εξαπολύει τα τρομερά του groundstrokes “πληγώνοντας” ανεπανόρθωτα τους αντιπάλους του.

Ωστόσο, το τεράστιο του όπλο στη φετινή διοργάνωση είναι το σερβίς.

Το σερβίς δουλεύει άψογα για τον Ράφα έχοντας υποστεί μόλις τρία breaks στους τέσσερις αγώνες του στο Λονδίνο ενώ στο ματς κόντρα στον Σόουζα ο Πορτογάλος δεν έφτασε καν σε break point.

Αν συνεχίσει να σερβίρει έτσι ο Ράφα, βάζει μεγάλη υποθήκη τίτλου στο φετινό Major…

Όποια φιλότιμη προσπάθεια και αν έκανε ο Σόουζα, ο Ναδάλ είχε τις απαντήσεις τόσο αμυντικές όσο και επιθετικές και βαδίζει στα προημιτελικά φρέσκος και γεμάτος αυτοπεποίθηση ενώ o πολυαναμενόμενος ημιτελικός Fedal πλησιάζει επικίνδυνα…

Δευτέρα, 8/7: 4ος γύρος Wimbledon
Nadal (Spain) beat Sousa (Portugal) 6-2 6-2 6-2
Agut (Spain) beat Paire (France) 6-3 7-5 6-2
Goffin (Belgium) beat Verdasco (Spain) 7-6(9) 2-6 6-3 6-4
Querrey (USA) beat Sandgren (USA) 6-4 6-7(7) 7-6(3) 7-6(5)

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS MEN’S DRAW | OOP (-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post “Κατάπιε” και τον Σόουζα ο Ναδάλ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα