Ίσνερ: “Εντελώς παραφροσύνη η απουσία του Νόλε από τη Νέα Υόρκη”

12:58 6/8/2022 - Πηγή: Tennis24

Εκτός λογικής θεωρεί τον αποκλεισμό του Νόβακ Τζόκοβιτς από το US Open, λόγω της νομοθεσίας των ΗΠΑ που απαγορεύει την είσοδο στη χώρα σε μη εμβολιασμένους ταξιδιώτες, ο Τζον Ίσνερ.

Ο 35χρονος Σέρβος ήδη απέσυρε τη συμμετοχή του από το Montreal Masters που ξεκινάει τη Δευτέρα στον Καναδά, λόγω της ίδιας

νομοθεσίας που ισχύει στη χώρα της Βόρειας Αμερικής.

Άλλωστε, μετά την κατάκτηση του Wimbledon και του 21ου Grand Slam της καριέρας του, ο Τζόκοβιτς είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι δεν θα του δώσει την ευκαιρία να ισοφαρίσει τα Majors του Ναδάλ στη Νέα Υόρκη.

Ο Ίσνερ απάντησε σε ένα post στο Twitter του Σεθ Ντίλον για το αν υπάρχουν εν ενεργεία τενίστες που πιέζουν το US Open ώστε να επιτρέψει στον Τζόκοβιτς να αγωνιστεί, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ναι. Είναι εντελώς παραφροσύνη το γεγονός ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί. #επιστήμη”

Yes. Complete lunacy he can’t compete as of now. #science

John Isner (@JohnIsner) August 3, 2022

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τένις Σαντγκρεν, με τον Αμερικανό να απαντάει στο ίδιο post: “Ναι. Είναι ντροπή που η USTA δεν παλεύει για μια εξαίρεση στον Νόβακ. Καμιά έκπληξη που η Κυβέρνηση δεν έχει αλλάξει την αρχαϊκή πολιτική. Μπορώ να παίξω εγώ αλλά όχι αυτός…”

Η αλήθεια είναι ότι είναι εντελώς οξύμωρο το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί ένας ανεμβολίαστος Αμερικάνος στο US Open αλλά όχι ένας ανεμβολίαστος Ευρωπαίος.

Yes pic.twitter.com/JQzGIrhOWc

— Tennys Sandgren (@TennysSandgren) August 2, 2022

The post Ίσνερ: “Εντελώς παραφροσύνη η απουσία του Νόλε από τη Νέα Υόρκη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ίσνερ, “Εντελώς, Νόλε, Υόρκη”,isner, “entelos, nole, yorki”