Προγνωστικά στοιχήματος: Παίζεται η κορυφή στην Αργεντινή, ποντάρισμα στο 2.26

Το πιο ενδιαφέρον σταύρωμα της αγωνιστική στο Copa de la Liga διεξάγεται στο Μπουένος Άιρες και στην αναμέτρηση μεταξύ της Εστουδιάντες με την Τίγκρε. Ματσάρα, που σηκώνει πολλή κουβέντα και οι ομάδες μπορούν να μας χαρίσουν ένα απολαυστικό παιχνίδι. Καθόλου αδιάφορες οι τιμές στο over 2,5, αλλά κάτι με κράτησε και το άφησα.

Συμμετέχουν στον β’ όμιλο του Copa de la Liga, με την Εστουδιάντες να είναι πρωτοπόρος με 21 βαθμούς, την Τίγκρε δεύτερη με 19, όσους και η Αλντοσίβι, ενώ η Μπόκα

Τζούνιορς είναι τέταρτη με 17. Απομένουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές και στην επόμενη φάση προκρίνονται οι τέσσερις πρώτοι από το καθένα από τα δύο γκρουπ.

Η Εστουδιάντες δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ, είναι επιβλητική εντός συνόρων, ενώ στο Copa Libertadores έχει πάρει δύο καλά αποτελέσματα κόντρα σε Βέλεζ (4-1 εντός) και Νασιονάλ (0-0 στο Μοντεβιδέο), αν και απέναντι στους Ουρουγουανούς δεν είχε την τύχη με το μέρος της. Στο τελευταίο χρονικά ματς ήταν σαρωτική η ομάδα του Σιελίνσκι και σκόρπισε 6-1 τη φιλότιμη Μπαράκας εκτός έδρας.

Η Τίγκρε έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα του πρωταθλήματος, είναι έμπειρη ομάδα και δεν χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής μετά από την άνοδό της. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία με 3-1-0 ρεκόρ και στο τελευταίο κέρδισε την Ουρακάν σε μια αναμέτρηση που δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε τελικά να κερδίσει 2-1.

Προγνωστικά στοιχήματος

Άλλη κλάση η Εστουδιάντες, μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να το φτάσει ως το τέλος, πιο ποιοτική και δουλεμένη ομάδα, έχει κάνει και ορθολογικό ροτέισον πρόσφατα. Η Τίγκρε έχει δόση τύχης, το παλεύει, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, άλλοι ήταν οι στόχοι της χρόνιας, οπότε είναι ευχαριστημένη ε τον τρόπο που κυλάει η σεζόν. Στον δρόμο ζορίζεται συν τοις άλλοις. Πάμε με την πιο ποιοτική ομάδα και μ’ αυτή που περιμένουμε να κυνηγήσει περισσότερο ματς. Ο άσος λογικά πιέζεται που από το 2.45 πλέον τιμάται στο 2.26. Έχει καλή έδρα η Εστουδιάντες μπορεί να επαληθεύσει τον φαβοριτισμό της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Εστουδιάντες - Τίγκρε: 1 (απόδοση 2.26), 01:00
Keywords
Τυχαία Θέματα