Ήττα έκπληξη για τον Τιαφό στην Αστάνα – VIDEO

Σε ένα συγκλονιστικό ημιτελικό στο ATP της Αστάνα, ο Φράνσις Τιαφό γνώρισε την απρόσμενη ήττα από τον Τζον Μίλμαν. Ο 22χρονος Αμερικάνος ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα, ωστόσο ο Μίλμαν στους κρίσιμους πόντους ήταν ανώτερος και κέρδισε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο 31χρονος Αυστραλός σε ένα ματς διάρκειας 2 ωρών και 7 λεπτών επικράτησε του Τιαφό με 3-6,6-4,6-4, επιβεβαιώνοντας έτσι την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Οι δύο τενίστες

στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν ισάξιοι, ο Τιαφό μπήκε πιο αποφασισμένος στον αγώνα και κέρδισε το πρώτο σετ με 6-3, εκμεταλλευόμενος το μουδιασμένο ξεκίνημα του αντιπάλου του. Η συνέχεια ωστόσο ανήκει στον Μίλμαν, ο οποιος με πείσμα, δύναμη και αποφασιστικότητα στα χτυπήματα του κέρδισε τα επόμενα δύο σετ (6-4,6-4).

Ο αγώνας κρίθηκε στο 9ο game του 3ου σετ. Το σκορ ήταν 4-4 και σέρβιρε ο Τιαφό, τότε ο Αυστραλός με εντυπωσιακά, δυνατά και ποικίλα χτυπήματα κατάφερε να σπάσει το σέρβις του Αμερικανού και έκανε το 5-4. Στην συνέχεια υπερασπίστηκε εξαιρετικά το δικό του σέρβις στο τελευταίο game του αγώνα και πήρε την πολυπόθητη πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά της Αστάνα.

Εκεί θα βρει απέναντι του τον 32χρονο Γάλλο, Αντριάν Μαναρίνο, ο οποίος στον δεύτερο ημιτελικό του Nur-Sultan ATP, «συνέτριψε» τον Εμίλ Ρουσουνουόρι με 7-5,6-2.

Αν και το πάλεψε ο 22χρονος Φινλανδός, υπέκυψε στην ανωτερότητα του Νο39 του κόσμου.

Ο Μαναρίνο έπαιξε σπουδαίο τένις καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα, τα χτυπήματα του ήταν δυνατά και επιθετικά και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο του.

Ο μεγάλος τελικός του ATP της Αστάνα ανάμεσα στον Τζόν Μίλμαν και τον Αντριάν Μαναρίνο θα διεξαχθεί αύριο (1/11), στις 12:00 GR.

ASTANA OPEN DRAW | OOP (+1h)

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Ήττα έκπληξη για τον Τιαφό στην ΑστάναVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα