Η εβδομάδα της ζωής του!

Το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του έχει πετύχει ο 30χρονος Ατίλα Μπάλαζ φθάνοντας μέχρι τον τελικό του χωμάτινου τουρνουά του Ούμαγκ!

Τι ευχάριστη εξέλιξη είχε αυτή η εβδομάδα στην, δίχως τα μεγάλα αποτελέσματα, καριέρα του Ατίλα Μπάλαζ!

Ο 30χρονος Ούγγρος που είχε αποσυρθεί από το άθλημα του τένις τη διετία 2014-2015, πλέον στο Νο203 στον κόσμο, τα έχει φέρει όλα “τούμπα” με τα τρομερά του αποτελέσματα στο Ούμαγκ!

Ξεκίνησε από τα προκριματικά και…έξι νίκες αργότερα βρίσκεται στον πρώτο του τελικό καριέρας σε επίπεδο ATP Tour

μετά το νέο θρίαμβό του επί του Λάσλο Τζέρε με 6-2, 6-4.

Νωρίτερα στη διοργάνωση είχε αποκλείσει και τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς ενώ περιμένει τον Ντούσαν Λάγιοβιτς στον μεγάλο τελικό!

Ο έμπειρος Σέρβος πήρε το πρώτο σετ κόντρα στον qualifier Ιταλό, Σαλβατόρε Καρούζο πριν ο δεύτερος εγκαταλείψει την προσπάθεια του λόγω τραυματισμού.

UMAG SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Η εβδομάδα της ζωής του! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα