Το εκπληκτικό σερί του Ίσνερ με κερδισμένα τάι-μπρέικ

Ο Τζον Ίσνερ βρίσκεται ένα βήμα από την υπεράσπιση του τίτλου του στο Miami Open, καθώς αντιμετωπίζει σήμερα στον τελικό του τουρνουά τον Ρότζερ Φέντερερ. Πως έφτασε μέχρι εδώ ο Αμερικανός ; Μα φυσικά, με όπλο το σερβίς του…

Ο Ίσνερ διάγει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο, και χωρίς να έχει χάσει ούτε σετ στο Μαϊάμι, έχει προκριθεί στον τελικό του δεύτερου Masters θεσμού της χρονιάς, όπου θα παίξει σήμερα με τον Ρότζερ Φέντερερ.

Το αξιοσημείωτο

της πορείας του Αμερικανού στη φετινή διοργάνωση όμως, έχει να κάνει με τα συνεχόμενα κερδισμένα τάι-μπρέικ. Φοβερά στατιστικά από τον Ίσνερ, που έχει κερδίσει 9/9 τάι-μπρέικ, στην πορεία του μέχρι τον σημερινό τελικό.

Όχι απλά τα έχει κερδίσει, αλλά το ακόμη πιο εντυπωσιακό στοιχείο, είναι ότι έχει αντιμετωπίσει μόλις δυο σετ πόιντ συνολικά, δείχνοντας από την αρχή σε κάθε του τάι-μπρέικ, με πέντε διαφορετικούς αντιπάλους, πως είναι το αφεντικό.

Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στο τι έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Αμερικανός, με αριθμούς.

Στον 1ο γύρο, ο Ίσνερ αντιμετώπισε τον Λορέντζο Σονέγο και επικράτησε με 7-6(2), 7-6(7).

Στον 2ο γύρο, ο Άλμπερτ Ράμος… κατάφερε να χάσει σετ χωρίς τάι-μπρέικ από τον Ίσνερ, και ηττήθηκε με 7-5, 7-6(6) από τον Αμερικανό.

Στον 3ο γύρο, ο Κάιλ Έντμουντ ένιωσε την οργή των τάι-μπρέικ, καθώς έχασε από τον γίγαντα με 7-6(5), 7-6(3).

Στη φάση των προημιτελικών, ο Ίσνερ επικράτησε με 7-6(1), 7-6(5) του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ.

Τέλος, στα ημιτελικά ο Αμερικανός επιβλήθηκε του 18χρονου Αλιασίμ και πάλι με δυο τάι-μρπείκ, για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στον τελικό του Miami Open για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Τελικό σκορ 7-6(3), 7-6(4).

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το εκπληκτικό σερί του Ίσνερ με κερδισμένα τάι-μπρέικ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα