Ηράκλειο: Στους “8” Ξυλάς και Αζωίδης, αποσύρθηκε ο Σκορίλας

Με δύο ελληνικές προκρίσεις στα προημιτελικά συνεχίστηκε στο Ηράκλειο το ITF τουρνουά των 15.000 δολαρίων, ενώ ελληνικές επιτυχίες είχαμε και στο διπλό με δύο προκρίσεις στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Ο Γιάννης Ξυλάς χρειάστηκε μία ώρα και 56 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αμερικάνου Χένρικ Γουίρσολμ με 6-2, 6-4 εξασφαλίζοντας μια θέση στην 8άδα εκεί όπου ο πρωταθλητής Ελλάδος θα αντιμετωπίσει τον Λιθουανό και Νο6 του ταμπλό, Έντας Μπουτβίλας. 

Ο

19χρονος πέρασε άνευ αγώνα στα προημιτελικά μετά από την απόσυρση του Αλέξανδρου Σκορίλα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση τις τελευταίες ημέρες. 

Την παρουσία του στα προημιτελικά εξασφάλισε και ο Δημήτρης Αζωίδης που κέρδισε με ανατροπή τον Νεοζηλανδό Κόρμπαν Κράουθερ με 6-7(7), 6-3, 6-1 μετά από ένα παιχνίδι που κράτησε 2 ώρες και 52 λεπτά. 

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας θα βρει μπροστά του στα προημιτελικά τον Ιάπωνα και Νο3 του ταμπλό, Ριούκι Ματσούντα, που με τη σειρά του κέρδισε (με το ίδιο σκορ και τον ίδιο τρόπο) τον Αμερικανό Τζόζεφ Φίλιπς με 6-7(9) 6-3, 6-1.

 Στο διπλό Χρήστος Αντωνόπουλος και Ελευθέριος Νέος συνεχίζουν την εξαιρετική τους συνεργασία φτάνοντας σε ένα ακόμα ημιτελικό μετά από τη νίκη τους κόντρα στους Νο4 του ταμπλό Σέργη Κυρατζή και Γιάννη Ξυλά με 7-6(2), 6-2. 

Στον ελληνικό ημιτελικό θα αντιμετωπίσουν τα αδέρφια Δημήτρη και Μιχάλη Σακελλαρίδη που κέρδισαν την Πέμπτη τους Στέφανο Σχινά και Γιώργο Βάλαρη με 7-5, 6-4. 

The post Ηράκλειο: Στους “8” Ξυλάς και Αζωίδης, αποσύρθηκε ο Σκορίλας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα