Miami Open: Ο Ζβέρεφ επέστρεψε στα ημιτελικά του Μαϊάμι μετά από 6 χρόνια! (vid)

O Αλεξάντερ Ζβέρεφ συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις του στη Φλόριντα και κόντρα στον Φαμπιάν Μαροζάν και με 6-3, 7-5 μετά από μια ώρα και 39 λεπτά εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Miami Open η οποία είναι η 2η μετά το 2018! 

Sascha supreme

2018 runner-up @AlexZverev edges Fabian Marozsan 6-3 7-5 to reach his second semi-final at #MiamiOpen pic.twitter.com/cEc4Ol4vMx

Tennis TV (@TennisTV)

March 28, 2024

Ο Νο5 του κόσμου, ο οποίος έφτασε στον 17ο ημιτελικό ATP Masters 1000 στην καριέρα του, τελείωσε την αναμέτρηση με 6 άσους (κανένα διπλό λάθος), κέρδισε το 80% των πόντων πίσω από το πρώτο service (27/46), έσβησε και τα 2 break-points του Μαροζάν, ενώ ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε τις 3 από τις συνολικά 7 ευκαιρίες για break. 

Remember the name

After earning two Top-10 wins at #MiamiOpen Fabian Marozsan is headed for a Top-50 debut at No.38 in the live rankings! pic.twitter.com/wL3mWc3SS2

Tennis TV (@TennisTV) March 28, 2024

O Γερμανός, που στο 1ο set παραχώρησε συνολικά 7 πόντους από το service του, ευτύχησε να βρει break νωρίς (2-1) το οποίο και εξαργύρωσε αμέσως μετά, παίρνοντας προβάδισμα με 3-1. Στη συνέχεια ο Μαροζάν απείλεισε με το πρώτο του break-point στο παιχνίδι με τον Ζβέρεφ να το σβήνει διατηρώντας τα δύο games διαφορά (4-2), ενώ λίγο αργότερα με νέο break έκλεισε το set με 6-3 (1-0). 

Μέχρι τα μέσα του 2ου set Ζβέρεφ και Μαροζάν είχαν από ένα δύσκολο hold, σβήνοντας από ένα break-point ο καθένας, με το καθοριστικό break να κρίνει και το set με τον Ζβέρεφ να βρίσκει ένα εξαιρετικό backhand στην ευθεία, επιστρέφοντας το δεύτερο service του Ούγγρου, με το οποίο έκλεισε και τη θέση του στα ημιτελικά του τουρνουά, εκεί όπου θα περιμένει τον νικητή από την αναμέτρηση του Κάρλος Αλκαράθ με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)

The post Miami Open: Ο Ζβέρεφ επέστρεψε στα ημιτελικά του Μαϊάμι μετά από 6 χρόνια! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα