Ολυμπιακός: Σε αυτούς θα δώσει ευκαιρίες ο Μαρτίνεθ μετά το κάζο με ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Σε αυτούς θα δώσει ευκαιρίες ο Μαρτίνεθ μετά το κάζο με ΠΑΟΚ αφού κρίνει πως χρειάζονται οι ερυθρόλευκοι τα στοιχεία τους.

Ο Ολυμπιακός έκανε την χειρότερη εμφάνιση της χρονιάς στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης,

όπου και έχασε με 2-4 από τον πολύ καλό ΠΑΟΚ.

Σε ένα παιχνίδι που ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και όλοι (σ.σ. μοιάζει απίστευτο αλλά ήταν όλοι) οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν σε κακή μέρα, ο Ισπανός κατάλαβε πως χρειάζεται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που έως τώρα για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν έχουν παίξει.

Ο λόγος για τους Ιβάν Μπρνιτς και Ομάρ Ρίτσαρντς, οι οποίοι δεν έχουν μπει έως σήμερα (σ.σ. για διαφορετικούς λόγους) στο ροτέισον του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Πλέον ο Μαρτίνεθ πήρε απόφαση να δώσει ευκαιρίες στους δύο παίκτες καθώς το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έδειξε πως θα υπάρξουν φορές που θα αναγκαστεί να τους χρησιμοποιήσει.

Η τεχνική κατάρτηση του Μπρνιτς και τα ανεβάσματα του Ρίτσαρντς έλειψαν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Σε αυτούς θα δώσει ευκαιρίες ο Μαρτίνεθ μετά το κάζο με ΠΑΟΚ

Και οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού δουλεύουν πολύ στο Ρέντη, αναμένοντας την ευκαιρία τους. Ο δε Ρίτσαρντς δείχνει πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και χρειάζεται να ενεργοποιηθεί άμεσα για να δώσει ανάσες στον Ροντινέι.

Θα ήταν σχεδόν ιεροσυλία να αναφέρουμε πως ο 21χρονος Ιβάν Μπρνιτς θα χρειαστεί για να δώσει ανάσες στο Ντάνιελ Ποντένσε ή ακόμα και για να αυξήσει την πίεση προς αυτόν, όμως η κάκιση εμφάνιση του 28χρονου Πορτογάλου (σ.σ. και ακριβότερου παίκτη σε αξία στο ελληνικό πρωτάθλημα) δείχνει πως όλοι θέλουν κάποιον για να αυξάνεται ο ανταγωνισμός αλλά και για να παίρνουν ανάσες όταν… δεν τους βγαίνει.

Αφήνουμε στο τέλος του Πεπ Μπιελ, ο οποίος έχει ακούσει διάφορα τον τελευταιο καιρό, όμως σίγουρα δικαιούται να πάρει τις ευκαιρίες του. Δεν έκανε ακόμα στους ερυθρόλευκους το ξεπέταγμα που περίμεναν στον Πειραιά, όμως δεν πήρε και τον χρόνο εκείνο που θα τον βοηθούσε να δείξει πράγματα.

Δηλαδή, ο Μπιελ ξέρει πως παίζει σε λάθος θέση. Εντάξει, με αυτό προσαρμόζεται, όμως όταν μπαίνει με το παιχνίδι να έχει κριθεί τι να… δείξει. Θέλει και λίγο κίνητρο ο παίκτης για να δώσει το κάτι παραπάνω. Και τώρα αυτό το κίνητρο το έχει καθώς δεν περιμένουν πια να δείξει πράγματα αλλά να ηγηθεί της επόμενης μέρας του Ολυμπιακού. Άλλωστε γι αυτό ήρθε.

Διαβάστε επίσης:

«Πάρτι» στη Μαρμίτα από Τρέγια και Ραπτόπουλο στον θρίαμβο του ΠΑΟΚ μέσα στο «Καραϊσκάκης»

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Τελικά από Σίλβα έγινε Κορμπεράν;

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα