Ηράκλειο: Ρεβάνς για Παύλου – “Πρώτη” με ήττα για Παύλο Τσιτσιπά

Αφού ξεπέρασε τον ελαφρύ τραυματισμό της που την υποχρέωσε σε εγκατάλειψη την περασμένη εβδομάδα, η Δήμητρα Παύλου εξασφάλισε τη συμμετοχή της στις “16” του τουρνουά των 15.000$ που διεξάγεται στο Ηράκλειο.

Η Ελληνίδα τενίστρια χρειάστηκε μόλις 71 λεπτά για να επικρατήσει της Ρωσίδας Άννα Ουκόλοβα με 6-2, 6-1 παίρνοντας εκτός από την πρόκριση, αλλά και τη ρεβάνς για την ήττα της στον 1ο γύρο του

ίδιου τουρνουά, πριν από 15 ημέρες.

Παρά το γεγονός ότι η Παύλου τελείωσε την αναμέτρηση με 12(!) διπλά λάθη, ήταν αρκετά καλή στο 1ο σερβίς (62%), αλλά και εξαιρετική στις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν κερδίζοντας τα 7/9 break-points, ενώ η ίδια από τη μεριά της έσβησε 13 break-points (13/16).

Στον επόμενο γύρο η Παύλου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Λίνκα Νταλίνα Αμαριέι (Ρουμανία) και Βαλέρια Ολιανοβσκάια (Ρωσία), οι οποίες αγωνίζονται την Τετάρτη (1/12).

Στο κυρίως ταμπλό πέρασε και η Έλλη Λογοθέτη, με την Νο1 του ταμπλό των προκριματικών να επικρατεί της Σλοβάκας και συμπαίκτριάς της στο διπλό, Στέλλα Κοβατσίκοβα και 6-3, 2-6, [11-9].

Αντίθετα εκτός συνέχειας βρέθηκε η Μαρία Γεωρεγιάδου η οποία ηττήθηκε με 6-0, 6-0 από την Κινέζα Φανγκράν Τιάν, η οποία την Δευτέρα (29/11) είχε κερδίσει και μάλιστα με το ίδιο σκορ την Όλγα Αγιούς. 

Η Κινέζα θα είναι η πρώτη αντίπαλος της Μιχαέλας Λάκη για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό σε μια αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (1/12).

Στο κυρίως ταμπλό των ανδρών ο 16χρονος Παύλος Τσιτσιπάς, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε κυρίως ταμπλό παίρνοντας wild card, ηττήθηκε από τον Βρετανό Χάρι Γουεντέλκεν με 6-1, 6-2 σε μια αναμέτρηση η οποία κράτησε 51 λεπτά. 

Ο νεαρός Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί και στα διπλά μαζί με τον αδελφό του Πέτρο Τσιτσιπά, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Γιάννη Κουντουράκη και Αλέξανδρο Σκορίλα στη φάση των “16”.

Στο κυρίως ταμπλό πέρασε ο Στέφανος Σχινάς, μετά την εγκατάλειψη του Βαγγέλη Κυπριώτη κι ενώ το σκορ ήταν 6-4, 3-1 υπέρ του Σχινά. Αντίθετα την ήττα γνώρισε στον 3ο προκριματικό γύρο ο Γιάννης Κουντουράκης από τον Ισραηλινό Ρόι Γκινάτ με 7-5, 6-3. 

The post Ηράκλειο: Ρεβάνς για Παύλου – “Πρώτη” με ήττα για Παύλο Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα