Ηράκλειο: Νίκες για Παύλου, Λάκη, Σακκελαρίδη και Κοροκοζίδη

Δήμητρα Παύλου, Μιχαέλα Λάκη, Σαπφώ Σακελλαρίδη και Έλενα Κοροκοζίδη εξασφάλισαν την πρόκριση για τη φάση των “16” στο τουρνουά της ITF Pro των 15.000 δολαρίων στο Ηράκλειο με τις Λάκη και Σακελλαρίδη να κοντράρονται στον επόμενο γύρο σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. 

Η Παύλου, η οποία αγωνίζεται με wild card αυτή την εβδομάδα στο

Ηράκλειο, επικράτησε της προερχόμενης από τα προκριματικά Ρωσίδας, Πολίνα Λεκίνα με 6-4, 6-1 σε 68 λεπτά και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Σκοπιανή και Νο5 του ταμπλό, Λίνα Γκορτσέσκα.

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη χρειάστηκε 95 λεπτά για να ξεπεράσει την αντίσταση της Μάρθας Ματούλας με 6-3, 6-4 στον ελληνικό “εμφύλιο” της ημέρας, με την Νο6 του ταμπλό να συναντά στον επόμενο γύρο μια ακόμα Ελληνίδα, τη Μιχαέλα Λάκη. 

Η 17χρονη με τη σειρά της δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στη Ρωσίδα Άννα Ουκόλοβα την οποία και κέρδισε με 6-4 6-1 σε 74 λεπτά. 

Όσον αφορά την Κοροκοζίδη, η 19χρονη έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας την Νο2 του ταμπλό τη Λετονή Ντάρια Σεμενιστάγια με 2-6, 6-3, 7-6(5) σε μια αναμέτρηση η οποία κράτησε κάτι λιγότερο από 2,5 ώρες. 

Επόμενη αντίπαλος για την Ελληνίδα τενίστρια η Βουλγάρα Τζούλια Τερζίσκα, που κέρδισε με τη σειρά της τη συμπατριώτισσά της Μπεατρίς Σπάσοβα με 6-1, 6-1. 

W15 HERAKLION WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP

The post Ηράκλειο: Νίκες για Παύλου, Λάκη, Σακκελαρίδη και Κοροκοζίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα