Ρουντ: “Με τον Ράφα, δεν χαλαρώνεις σε όποια κατάσταση βρίσκεται”

Με τη νίκη του κόντρα στον Τέιλορ Φριτς το βράδυ της Τρίτης, ο Κάσπερ Ρουντ εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά των ATP Finals για 2η σερί χρονιά, ενώ παράλληλα άφησε εκτός συνέχειας τον Ράφα Ναδάλ με τον οποίον θα αγωνιστεί την Πέμπτη (17/11) για την τελευταία ημέρα του Green Group.

Παρά το γεγονός αυτό ο Νορβηγός τόνισε ότι το παιχνίδι με τον 36χρονο Ισπανό θα είναι το πιο δύσκολο στην καριέρα

του.

“Ποτέ δεν μπορείς να χαλαρώσεις έχοντας απέναντί σου τον Rafa, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται. Είχε δυο σκληρές ήττες εδώ και το παιχνίδι της Πέμπτης σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που είχαμε στο Roland Garros, δεν θα είναι best-of-five και θα είναι σε σκληρή επιφάνεια. Ωστόσο ποτέ δεν μπορείς να υποτιμήσεις τον Rafa, μας έχει δείξει πολλές φορές το γιατί”, είπε ο Ρουντ

“Θα προσπαθήσω να κερδίσω, ποτέ δεν ξέρεις όταν παίζεις με αυτούς τους μεγάλους παίκτες. Θα παίξω με τον Rafa άλλες 5 φορές τις επόμενες εβδομάδες για αγώνες επίδειξης, όμως σε ένα επίσημο τουρνουά είναι διαφορετικό.”

“Θα είναι ο τελευταίος του αγώνας στη σεζόν και θα προσπαθήσει να τον κερδίσει. Εγώ θα βάλω τα δυνατά μου για να κερδίσω το ίνδαλμά μου. Νιώθω προνομιούχος που μπορώ να τον αντιμετωπίζω, όταν παίζεις απέναντι στα ινδάλματά σου, σημαίνει πως κάτι έχεις κάνει καλά”

The post Ρουντ: “Με τον Ράφα, δεν χαλαρώνεις σε όποια κατάσταση βρίσκεται” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα