Ηράκλειο: Η Λάκη πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Σακελλαρίδη

Η Μιχαέλα Λάκη ήταν η μεγάλη νικήτρια στον ελληνικό “εμφύλιο” απέναντι στην Σαπφώ Σακελλαρίδη επικρατώντας με 7-6(7), 6-3 μετά από 2 ώρες και 18 λεπτά εξασφαλίζοντας την παρουσία της στη φάση των “16” του τουρνουά ITF των 40.000 δολαρίων που διεξάγεται στο Ηράκλειο Κρήτης

Το 1ο set της αναμέτρησης,

το οποίο ολοκληρώθηκε μετά από μία ώρα και 22 λεπτά, ήταν συγκλονιστικό με την Λάκη να παίρνει προβάδισμα με 5-2 και με 15/40 μπροστά στο 8ο game με την Σακελλαρίδη να σβήνει διπλό set-point και στη συνέχεια κατακτώντας τα επόμενα 4 games να περνάει μπροστά με 6-5! 

Μάλιστα στο 12ο game ήταν η σειρά της Λάκη να σβήσει 2 set-points της Σακελλαρίδη και φτάνοντας σε ένα μεγάλο hold να οδηγεί το set στο tie-break. Το “θρίλερ” όμως δεν είχε τελειώσει. Η Σακελλαρίδη πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα με 5/2, αλλά η Λάκη με 4 σερί πόντους έφτασε σε ένα ακόμα set-point (6/5). 

Με 2 συνεχόμενους πόντους η Σακελλαρίδη έφτασε κι εκείνη σε set-point (7/6), με την τελευταία λέξη να την έχει η Λάκη, η οποία κατέκτησε τους τελευταίους 3 πόντους κάνοντας το 9/7 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. 

Το 2ο σκέλος του αγώνα ξεκίνησε με την Σακελλαρίδη να φτάνει πρώτη σε break (2-1), αλλά την Λάκη να μετατρέπει το 1-2 σε 4-2 έχοντας τις μπάλες στα χέρια για το 5-2. Η Σακελλαρίδη απάντησε με break μειώνοντας σε 4-3, αλλά με νέο break η Λάκη αύξησε και πάλι τη διαφορά στα games σε 5-3 για να κλείσει λίγο αργότερα το ματς, αφού πρώτα έσβησε ένα break-point της αντιπάλου της. 

Στον 2ο γύρο η Λάκη θα αντιμετωπίσει την 26χρονη Ιταλίδα, Μαρτίνα Κολμένια, η οποία επικράτησε στην πρεμιέρα του κυρίως ταμπλό της συμπατριώτισσάς της Σοφία Ροτσέτι με 6-2, 6-0. 

The post Ηράκλειο: Η Λάκη πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο, Λάκη, Σακελλαρίδη,irakleio, laki, sakellaridi