Ινδία: Στον τελικό του Μπανγκαλόρ η Γραμματικοπούλου

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Βρετανίδα Ίντεν Σίλβα θα βρεθούν στον τελικό του Σαββάτου στο τουρνουά ITF των 40.000 δολαρίων που διεξάγεται στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας, μετά τη νίκη τους κόντρα στις Αμαντίν Ες (Γαλλία) και Ντάλια Γιακούποβιτς (Σλοβενία) με 6-1, 6-3 μετά από 61 λεπτά. 

Για την Ελληνίδα τενίστρια αυτός είναι ο 48ος τελικός καριέρας σε διπλά της ITF (25-22), αλλά και ο πρώτος μετά από τον Νοέμβριο του 2022 στο Μεϊτάρ του Ισραήλ. Επίσης η Γραμματικοπούλου

θα βρεθεί σε τελικό διπλού ITF, έχοντας ως παρτενέρ Βρετανίδα τενίστρια για 2η φορά στην καριέρα της μετά από τη συνεργασίας της με την Σάρα Μπεθ Γκρέι τον Αύγουστο του 2019.

Στο 1ο set οι Νο4 του ταμπλό μετέτρεψαν το υπέρ τους 2-1 σε 6-1 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0 μετά από 26 λεπτά, ενώ στο 2ο έκαναν (αρχικά) τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα κατακτώντας τα 5 πρώτα games (5-0).

Ες και Γιακούποβιτς πήραν τα επόμενα τρία games (5-3), ωστόσο το ελληνοβρετανικό δίδυμο κατάφερε να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Νο1 του ταμπλό, τις αδερφές Φραντσίσκα και Ματίλντε Χόρχε από την Πορτογαλία. 

W40 BENGALURU SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (+5,5h)

The post Ινδία: Στον τελικό του Μπανγκαλόρ η Γραμματικοπούλου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα