Άρης: Χωρίς Ρουπ με ΠΑΣ Γιάννινα

Εκτός σχεδίου είναι ο Λούκας Ρουπ για τον ερχόμενο αγώνα του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή 12/3, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στους οπίσθιους μηριαίους, που σημαίνει ότι ο προπονητής των “κίτρινων”, Τόλης Τερζής, δεν τον υπολογίζει για την αναμέτρηση

με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Όπως ενημέρωσε σήμερα (10/3) η ΠΑΕ Άρης σχετικά με την προπόνηση της ομάδας:

“Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εντός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. 

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης (12/03, 19:00).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και τακτική), με τον Λούκας Ρουπ να ακολουθεί και πάλι ατομικό πρόγραμμα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα