Ινδία: Εύκολα στα προημιτελικά η Σακελλαρίδη

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη χρειάστηκε μόλις 59 λεπτά, αλλά και να παραχωρήσει μόλις 3 games στο επιβλητικό 6-3, 6-0 κόντρα στην 19χρονη Ινδή και Νο923 του κόσμου, Βέσναβι Άντκαρ, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στα προημιτελικά του τουρνουά ITF των 25.000 δολαρίων που διεξάγεται στην πόλη Σολάπουρ στην Ινδία

Αυτή θα είναι η 13η φορά που η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια και Νο282 στην παγκόσμια κατάταξη, θα βρεθεί σε προημιτελική φάση ITF

μέσα στη χρονιά, με τις τελευταίες 5 να είναι σε 25άρια τουρνουά. 

Όπως και στην πρεμιέρα έτσι και σε αυτό το ματς η Σακελλαρίδη ήταν εξαιρετική από τη θέση του service ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 8 άσους (κανένα διπλό λάθος), κερδίζοντας το 83% των πόντων πίσω από το πρώτο service (15/18), αλλά και το 64% στο δεύτερο (14/22), ενώ κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις 5 από τις 8 ευκαιρίες για break. 

Η Νο3 του ταμπλό βρήκε πρώτη break (3-1) το οποίο εκμεταλλεύτηκε για να πάρει προβάδισμα με 4-1. Η Άντκαρ μείωσε σε 4-2 και 4-3 παίρνοντας πίσω το χαμένο της service, όμως η Σακελλαρίδη με ένα ακόμη break κι ένα hold έφτασε στο 6-3 και στο 1-0. 

Στο 2ο σκέλος η Ελληνίδα τενίστρια μπορεί να μην βρήκε πρώτο service (5/14), ωστόσο παραχώρησε μόλις 2 πόντους από το service της και 3/3 break-points έφτασε στο 6-0 και στην πρόκριση για την 8άδα εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την συμπαίκτριά της στο διπλό, τη Λετονή Ντιάνα Μαρτσινκέβιτσα που νωρίτερα κέρδισε την Ρωσίδα Εκατερίνα Καζιόνοβα με 6-3, 7-6(5).

Σακελλαρίδη και Μαρτσινέβιτσα θα επιστρέψουν σε λίγο στο court με τις Νο1 του ταμπλό να αντιμετωπίζουν τις Γιαπωνέζες Φούνα Κοζάκι και Μιζάκι Ματσουντά με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

The post Ινδία: Εύκολα στα προημιτελικά η Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ινδία, Εύκολα, Σακελλαρίδη,india, efkola, sakellaridi