Μοναδικά γκαράζ διασημοτήτων. Ο Ryan Reynolds μαζεύει πολυτελή μηχανάκια, η Kylie Jenner πήρε LaFerrari για να γεννήσει

Μοναδικά γκαράζ διασημοτήτων: Όπως λέει ένας από τους νόμους του Μέρφι: Όταν οδηγείτε ένα αυτοκίνητο, δεν μπορείτε ποτέ να είστε σίγουροι ότι χθες δεν ψήφισαν κάτι που αυτή τη στιγμή παραβιάζετε. Στη συνέχεια, ο νόμος ισχύει τόσο για τον ιδιοκτήτη του μεταφορικού μέσου όσο και για το αστέρι που, στην επιθυμία να αγοράσει το καλύτερο σε τέσσερις ή δύο τροχούς, μπορεί να στραγγίξει τον τραπεζικό λογαριασμό.

Michael Jordan: Hennessey Venom F5 Roadster 3,5 εκατομμύρια δολάρια
Σύμφωνα

με πολλούς, ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών και ο πρώτος αθλητής που κέρδισε πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια, αυτή την άνοιξη εμπλούτισε τον στόλο του με ένα πραγματικό αρπακτικό.

Το roadster Hennessey Venom F5, που παρουσιάστηκε πέρυσι στο The Quail, Motorsports Gathering, κατασκευάστηκε μόνο σε τριάντα αντίτυπα, προς το παρόν με τιμή 3,5 εκατομμύρια δολάρια, μοιράζεται την ενδέκατη θέση στην κατηγορία των πιο ακριβών αυτοκινήτων στον κόσμο με ένα άλλο supercar, το Pagani Huayra Roadster BC. Όπως και η κουπέ έκδοση, το κάμπριο τροφοδοτείται από έναν κινητήρα V8 διπλού υπερτροφοδοτούμενου 6,6 λίτρων με βάναυση ισχύ 1.817 ίππων. Μπορεί να φτάσει ταχύτητα 300 μίλια/ώρα, που ισούται με 480 χλμ/ώρα, καθιστώντας το το ταχύτερο μετατρέψιμο παραγωγής στον κόσμο.

Μοναδικά γκαράζ διασημοτήτων:  Σύμφωνα με το carph.com, ο Μάικλ Τζόρνταν, του οποίου η περιουσία υπολογίζεται στα δύο δισεκατομμύρια δολάρια, διαθέτει συνολικά δεκαπέντε αυτοκίνητα. Εκτός από το αναφερόμενο roadster, η συλλογή του περιλαμβάνει και άλλα σούπερ σπορ, όπως η Bugatti Veyron Sang Noir, η Ferrari 488 Pista Spider και η MercedesMcLaren SLR 722 Edition. Η Bentley Continental GT ή η Aston Martin DB9 Volante εγγυώνται μια άνετη οδήγηση. Κάπως ασυνήθιστα, η συλλογή του Michael διαθέτει ένα Toyota Land Cruiser J80 του 1991 εκτός δρόμου.

Hennessey Venom F5 Roadster

Jay-Z: 8 εκατομμύρια δολάρια Maybach Exelero
Ο ράπερ έχει περιουσιακά στοιχεία αξίας δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων, επομένως δεν έχει πρόβλημα να αγοράσει ένα αυτοκίνητο σύμφωνα με τις δικές του ιδέες.

Για το σκοπό αυτό, το 2013 απέκτησε μια Mercedes Maybach Exelero από τον συνάδελφό του Bryan “Bidrman” Williams, η οποία είχε εμφανιστεί στο μουσικό βίντεο για το κομμάτι του Lost One τέσσερα χρόνια νωρίτερα.

Μοναδικά γκαράζ διασημοτήτων:  Την αγορά ακολούθησε μια ανακατασκευή που ώθησε το Maybach στα 8 εκατομμύρια δολάρια. Ο Jay-Z μπορεί να υπερηφανεύεται για το πιο ακριβό αυτοκίνητο μεταξύ διασημοτήτων. Το πανίσχυρο Exelero, με κινητήρα bi-turbo V12, επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε πέντε δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα 350 km/h.

Luka Dončić: Apocalypse Manufacturing Hellfire 6 x 6 Super Truck 255.000 $
Ο ευθύς ύψους 202 εκατοστών και 104 κιλών Σλοβένος ανήκει στα μεγάλα αστέρια του πλούσιου μπασκετικού ΝΒΑ, το συμβόλαιό του με τους Ντάλας Μάβερικς του εγγυάται 207 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2027. Και έτσι ο Λούκα έκανε τον εαυτό του χαρούμενο με μια νέα προσθήκη στο γκαράζ του με τη μορφή ενός τέρατος 255.000 δολαρίων Apocalypse Manufacturing Hellfire 6 x 6 Super Truck.

Η εταιρεία Apocalypse Manufacturing από τη Φλόριντα έχει γίνει διάσημη για την ικανότητά της να κάνει κυριολεκτικά βάναυσες τροποποιήσεις. Το Hellfire του μπασκετμπολίστα έχει πλατφόρμα από το ήδη αξιοσέβαστο Jeep Gladiator, αλλά έχει προστεθεί περίπου 70 εκατοστά, το μήκος έχει μεγαλώσει στα εντυπωσιακά 624 εκατοστά, ύψος 203 εκατοστά.

Ο γίγαντας σε τέσσερις τροχούς έχει ατσάλινο προφυλακτήρα, βαρούλκο, γωνιακά φτερά, πανοπλία Kevlar τριών στρωμάτων είναι βαμμένη σε μαύρο ματ. Ο κινητήρας Chevrolet LS3, που κινεί και την Corvette έκτης γενιάς, φροντίζει για την κίνηση. Ο κινητήρας αποδίδει 500 ίππους, τους οποίους το αυτόματο κιβώτιο στέλνει στους έξι τροχούς. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η τιμή ξεκινά από 155.000 δολάρια, ενώ το μηχάνημα του Luka Donćica κατά παραγγελία είναι ακριβότερο κατά 100.000 δολάρια.

Kylian Mbappé: Ferrari Pista 488.527.350 €
Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ευρώπη έχει συμβόλαιο με την PSG μέχρι το καλοκαίρι του 2024, το οποίο αρνήθηκε να επεκτείνει μέχρι το 2025. Επομένως, θα πρέπει να μεταγραφεί ήδη αυτό το καλοκαίρι, αν δεν συμβεί αυτό, θα φύγει του χρόνου, στους σπουδαίους χαρά των ιδιοκτητών του Κατάρ, δωρεάν.

Μοναδικά γκαράζ διασημοτήτων:  Το στολίδι του γκαράζ του είναι η Ferrari Pista 488 για 527.350 ευρώ. Ο ισχυρότερος οκτακύλινδρος στην ιστορία της Ferrari έχει κινητήρα 3,9 λίτρων, απόδοση 530 kW στις 8000 rpm και 770 Nm ροπής, φτάνει τα 100 km/h σε 2,85 δευτερόλεπτα, η μέγιστη ταχύτητα 340 km/h.

Το υπόλοιπο, πολύ πιο μέτριο μέρος του χώρου στάθμευσης του πιο ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή στον κόσμο αποτελείται από λίγο πολύ συνηθισμένα αυτοκίνητα, όπως το Volkswagen Tiguan (57.000 ευρώ), το Volkswagen Touareg (120.000 ευρώ), το Volkswagen Multivan ( 80.000 ευρώ) και η Mercedes-Benz V-Class (134.552 ευρώ) ).

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC Παιανίας22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας

Kim Kardashian: Maybach GLS 600 + Maybach S 580.250.000 $
Όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγο καιρό από φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πιθανώς από drones, η Kim έχει πολύ θετική σχέση με τα αυτοκίνητα. Ο δρόμος που οδηγούσε στο σπίτι της επαγγελματία διασημότητας και επιχειρηματία είχε σχεδόν αποκλειστεί από συνολικά οκτώ αυτοκίνητα. Ο διακομιστής TZM εντόπισε δύο μηχανές Range Rover Autobiography (400.000 $ έκαστο) και Cadillac Escalade (200.000 $ το καθένα). Δίπλα τους ήταν παρκαρισμένο μια Rolls-Royce Ghost από πέρυσι με τιμή 400.000 $. Όπως εξήγησε η Kim σε συνέντευξή της στη Vogue, αν και είναι γοητευμένη από την ιστορία της βρετανικής μάρκας, αποφάσισε να συνεργαστεί με την Platinum Motors για να αντικαταστήσει το αρχικό ασημένιο έμβλημα με μια έκδοση με παγωμένο κρύσταλλο. Το μέλος της φυλής είναι επίσης ιδιοκτήτης μιας μαύρης Lamborghini Urus Mansory SUV αξίας 400.000 δολαρίων.

Από την πλούσια συλλογή της Kim Kardashian, οι πολυτελείς λιμουζίνες της μάρκας Mercedes-Maybach μεγάλωσαν περισσότερο στην καρδιά.

Ωστόσο, η πιο δημοφιλής μάρκα της είναι η Maybach, η γερμανική εταιρεία κατασκευής λιμουζινών πολυτελείας αντιπροσωπεύεται από τα μοντέλα Maybach GLS 600 και Maybach S580, καθένα από τα οποία κοστίζει 250.000 δολάρια. Η Kim έχτισε μια θετική σχέση με το brand με βάση μια δωρεά που χρησιμοποίησε ο πρώην της Kanye West για να προσπαθήσει να σώσει έναν όχι και τόσο επιτυχημένο γάμο. Όπως και να έχει, όπως πρόσθεσε στην αναφερόμενη συνέντευξη στη Vogue, το Maybach είναι το «αγαπημένο της παιδί». Στην τιμή του μοντέλου S580 είναι απαραίτητο να προστεθούν 100.000 δολάρια για το γκρι χρώμα, γιατί το πρωτότυπο δεν ταίριαζε με το χρώμα του σπιτιού.

Μοναδικά γκαράζ διασημοτήτων:  Παρεμπιπτόντως, το 2011, η Kim Kardashian έλαβε μια λευκή Ferrari από τον Μαλαισιανό επιχειρηματία Jho Low για 325.000 δολάρια. Το FBI ισχυρίστηκε αργότερα ότι τα χρήματα είχαν κλαπεί από την κυβέρνηση της Μαλαισίας.

Ryan Reynolds: Ducati Paul Smart 1000 $10.495
Ο Καναδός ηθοποιός, περισσότερο γνωστός στους θαυμαστές ως ο ήρωας των κόμικς Deadpool, τον οποίο υποδύεται στη spin-off σειρά X-Men που ονομάζεται X-Men Origins: Wolverine, έχει πέσει στα ξόρκια των μοτοσυκλετών. Όπως έχει αποκαλύψει ο Ryan σε πολλές συνεντεύξεις του, η πιο δημοφιλής μοτοσυκλέτα του είναι η Ducati Paul Smart 1000 $10.495.

Το μηχάνημα περιορισμένης έκδοσης βασίζεται εννοιολογικά στο διάσημο Ducati 750 Imola Desmo, κυκλοφόρησε το 2006 και πήρε το όνομά του από τον Paul Smart, νικητή του αγώνα αντοχής Imola 200. Ο ηθοποιός οδήγησε το ποδήλατο για πρώτη φορά στο Λος Άντζελες το 2009, σε ευκαιρίες προωθητικής περιοδείας για το The Catch. Στην περίπτωση του Καναδού σταρ, η εξαιρετικά δημοφιλής κατηγορία περιλαμβάνει και το BMW R nine T με τιμή 15.995 $. Αυτό είναι το μηχάνημα στο οποίο οδήγησε η υπέροχη Catwoman Zoë Kravitz στην τελευταία ταινία του Batman.

Σε πολλές συνεντεύξεις, ο Ryan Reynolds ονόμασε το Ducati Paul Smart 1000 ως το αγαπημένο του ποδήλατο.
Το γκαράζ του Ryan Reynolds περιλαμβάνει επίσης ένα Triumph 650 του 1964 (7.995 $), Honda CB750 Raccia Motorcycles (9.500 $), 2004 Triumph Bonneville (7.499 $) και ένα Retro Triumph Thruxton (35.000 $).

Beyoncé: Vintage Rolls-Royce Silver Cloud II 1 εκατομμύριο δολάρια
Μοναδικά γκαράζ διασημοτήτων: Αν και το Maybach του συζύγου είναι επτά εκατομμύρια δολάρια ακριβότερο, το πολύ κομψό αυτοκίνητο του 1959 που χάρισε ο Jay-Z στη γυναίκα του, γνωστή και ως συλλέκτης βραβείων Grammy, γνωστή και ως Queen Bey, με την ευκαιρία των 25ων γενεθλίων της, θα ευχαριστήσει επίσης.Ο συνδυασμός κάμπριο/λιμουζίνα έχει γαλάζιο χρώμα, σκούρο μπλε οροφή, δερμάτινο εσωτερικό και λευκούς τροχούς. Το αυτοκίνητο είναι μέρος της συλλογής 24 αυτοκινήτων ενός από τα πιο διάσημα παντρεμένα ζευγάρια, η οποία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hot Cars, περιλαμβάνει, για παράδειγμα, μια Bugatti Veyron Grand Sport, μια Mercedes-Benz SLR McLaren και μια Porsche 911 Cabrio . Πριν από δύο χρόνια, ο ίδιος ιστότοπος ανέφερε ότι το ζευγάρι αγόρασε μία από τις τρεις υπάρχουσες λιμουζίνες Rolls-Royce Boat Tail για ένα τεράστιο ποσό 28 εκατομμυρίων δολαρίων.

1,4 εκατομμύρια δολάρια LaFerrari
Το 2019, ένα μέλος της οικογένειας Kardashian-Jenner κέρδισε το πρώτο δισεκατομμύριο δολάρια αφού πούλησε το 51% της εταιρείας της Kylie Cosmetics στον γίγαντα καλλυντικών Beauty Conglomerate Coty Inc.

Η Kylie Jenner έχει ήδη κερδίσει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε ηλικία είκοσι πέντε ετών.
Πριν γεννήσει την κόρη της Stormi τον Φεβρουάριο του 2018, έλαβε ένα αξέχαστο δώρο από τον σύζυγό της Travis Scott με τη μορφή LaFerrari 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Το αυτοκίνητο της εξαιρετικής κατηγορίας έχει 949 ίππους, επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 2,4 δευτερόλεπτα και έχει μέγιστη ταχύτητα 350 km/h.

Μοναδικά γκαράζ διασημοτήτων: Επιπλέον, ήρθε ένα δώρο από τον σύζυγό της, Τράβις Σκοτ, με τη μορφή μιας μαύρης LaFerrari. Αλλά σύντομα, η Kylie άκουσε για την απιστία…
Ένα χρόνο αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι ο Τράβις είχε στριμώξει τους συνεργάτες του, για τον οποίο έλαβε δίκαιη τιμωρία με τη μορφή ποδοσφαιρικών παπουτσιών. Η Kylie αποφάσισε τότε να ανταποκριθεί στην κατάσταση αγοράζοντας ένα νέο αυτοκίνητο με τη μορφή λευκής Bugatti Chiron με πορτοκαλί εσωτερικό για τρία εκατομμύρια δολάρια. Το Supersport τροφοδοτείται από έναν κινητήρα οκτώ λίτρων W16 με τέσσερις υπερσυμπιεστές, όλοι εκ των οποίων έχουν ισχύ έως και 1.500 ίππους. Επιπλέον, επτατάχυτο κιβώτιο με διπλό συμπλέκτη, μέγιστη ταχύτητα 420 km/h, επιτάχυνση 0-100 km/h σε 2,4 δευτερόλεπτα, το chiron φτάνει τα 400 km/h σε κάτι περισσότερο από μισό λεπτό.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Φόρμουλα 1 Mercedes: O Lewis Hamilton “χάρισε” το βραβείο της FIA και έγινε χαμόςΦόρμουλα 1 FIA : Ο Mohammed Ben Sulayem αρρώστησε και υπέστη πτώση και διάσεισηMotoGP και οι διακοπές των ηρώων μας άρχισανΜεγάλη πρόταση βόμβα από το εξωτερικό για το Motor Festival

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
ryan reynolds, ryan, reynolds, kylie, ryan, μηχανακια, kylie, reynolds, ryan reynolds, michael jordan, bugatti veyron, test drive, range rover, kanye west, slr mclaren, lewis hamilton, jordan, venom, pagani, ισχύ, bugatti, veyron, ferrari, spider, mercedes, mclaren, slr, toyota, land, bryan, lost, super, νβα, νέα, εταιρεία, jeep, gladiator, ματ, chevrolet, psg, καλοκαιρι, volkswagen, tiguan, touareg, ταξι, taxi, festival, test, drive, motor, real, game, kim, rover, cadillac, ghost, vogue, lamborghini, suv, west, γκρι, low, fbi, ducati, paul, smart, wolverine, imola, σταρ, bmw, batman, triumph, honda, retro, vintage, cloud, queen, μπλε, cars, sport, porsche, boat, beauty, scott, supersport, hamilton, fia, κινηση στους δρομους, kim kardashian , Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, Πρώτη Μέρα της Άνοιξης, θεμα εκθεσης 2012, 600 δις, τελη κυκλοφοριας 2013, βιντεο, psg, ποδηλατο, νικητη, αυτοκινητα, αυτοκινητο, γυναικα, δωρεαν, ηθοποιος, νβα, ξορκια, σταρ, υψος, φωτογραφιες, cars, chevrolet, ducati, fbi, game, ghost, honda, jeep, lost, mclaren, porsche, queen, real, scott, smart, sport, test, vogue, volkswagen, αγορα, αρθρο, ανοιξη, αστερια, βομβα, γινει, γκρι, δρομος, διπλο, δωρο, εμβλημα, εγινε, ευκαιρια, ευρω, εκθεση, εξι, επτα, επιθυμια, εταιρεία, ετων, ευρωπη, ζευγαρια, ιδεες, εικοσι, ηλικια, ισχυει, μηχανες, καταρ, κυβερνηση, κινηση, λευκη, μαυρο, ματ, μηκος, μπλε, μοντελα, μορφη, μπορειτε, οδηγηση, οκτω, ονομα, συζυγο, συνεχεια, συντομα, σειρα, σπιτι, σουπερ, τιμωρια, τιμη, τρια, ισχύ, φτανει, φτερα, φορα, χρωμα, χαρα, ανηκει, super, batman, beauty, boat, bryan, bugatti, bugatti veyron, cadillac, class, cloud, drive, εφαρμογη, festival, fia, gladiator, hamilton, ηρωας, imola, jordan, kanye west, kim, κομματι, κομικς, καρδια, lamborghini, lewis hamilton, land, low, men, taxi, paul, pagani, range rover, retro, triumph, rover, slr, slr mclaren, spider, supersport, suv, test drive, tiguan, τριαντα, touareg, turbo, θεματα, υπεροχη, venom, veyron, vintage, motor, west, wolverine, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα