Ημέρα της γυναίκας – VIDEO

09:59 9/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Σήμερα θα μάθουμε τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών στο γυναικείο ταμπλό του Wimbledon

Στην τελική ευθεία μπαίνει το τρίτο Grand Slam της σεζόν το οποίο διεξάγεται ομαλά και χωρίς κανένα πρόβλημα για τους διοργανωτές.

Το πρόγραμμα της Τρίτης, περιλαμβάνει τους τέσσερις γυναικείους αγώνες της προημιτελικής φάσης του θεσμού και μένει να δούμε ποια άλλη έκπληξη μας επιφυλάσσει το τουρνουά.

Στο άνοιγμα της ημέρας στο κεντρικό court (15:00GR), η 23 φορές πρωταθλήτρια σε Grand Slam,

Σερίνα Γουίλιαμς, αντιμετωπίζει την συμπατριώτισσά της Άλισον Ρίσκε που έρχεται με σπουδαία ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Άσλει Μπάρτι.

Η Σερίνα που παραδέχθηκε ότι πλέον νιώθει πολύ δυνατή, σωματικά και ψυχολογικά, δεν έχει συναντήσει ποτέ ξανά την 28χρονη Ρίσκε στο tour και σίγουρα είναι το φαβορί για έναν ακόμη ημιτελικό στο αγαπημένο της Wimbledon, το οποίο έχει κατακτήσει εφτά φορές και τελευταία το 2016.

Θα ακολουθήσει στο Center Court το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στη Βρετανίδα, Γιοχάνα Κόντα και τη Μπάρμπορα Στρίτσοβα με τους Άγγλους να δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο συγκεκριμένο ματς.

Άλλωστε η Κόντα, προσπαθεί να γίνει η πρώτη Βρετανίδα πρωταθλήτρια του Wimbledon, μετά τη Βιρτζίνια Γουέιντ το 1977 και θέλει να επιστρέψει στα ημιτελικά του Championships, όπως έκανε το 2017.

Η Στρίτσοβα έχει κερδίσει το μοναδικό ματς ανάμεσα στις δύο κοπέλες, στο Τόκιο το 2017.

Στο Court One για το κάτω μέρος του ταμπλό, η Σιμόνα Χάλεπ θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Ζανγκ Σουάι, με την Κινέζα να μετράει δύο νίκες επί της Ρουμάνας σε σύνολο τριών συναντήσεων στο WTA Tour.

Στο άλλο παιχνίδι του δεύτερου μεγαλύτερου court, η Ελίνα Σβιτολίνα θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στον πρώτο ημιτελικό Grand Slam της καριέρας της, αντιμετωπίζοντας την 22χρονη Καρολίνα Μούτσοβα που πραγματοποιεί το ντεμπούτο της σε 8αδα Major τουρνουά.

To πρόγραμμα της Τρίτης

CENTRE COURT (ώρα έναρξης 15:00 GR)
Alison Riske (U.S.) v 11-Serena Williams (U.S.)
Barbora Strycova (Czech Republic) v 19-Johanna Konta (Britain)

COURT ONE (ώρα έναρξης 15:00 GR)
7-Simona Halep (Romania) v Zhang Shuai (China)
8-Elina Svitolina (Ukraine) v Karolina Muchova (Czech Republic)

WIMBLEDON MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-2h)

The post Ημέρα της γυναίκας – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα