Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Νόβακ Τζόκοβιτς (vid)

Την περασμένη Κυριακή (20/11) ο Νόβακ Τζόκοβιτς σήκωσε ένα ακόμα τρόπαιο στην καριέρα του, δείχνοντας ότι σε ηλικία 35 ετών είναι ακόμα ο κορυφαίος παίκτης στο Tour. Αυτό άλλωστε ήταν και ο όνειρο του. Αυτό άλλωστε είχε πει στη σέρβικη τηλεόραση, σε ηλικία 7 ετών. “Μπορώ να γίνω ο καλύτερος στον κόσμο” είχε πει. 

Αυτή ήταν και η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Τζόκοβιτς στην παιδική εκπομπή “Pazi, sveze obojeno” (Προσοχή νωπή μπογιά) την οποία συντόνιζαν δέκα παιδιά-ηθοποιοί υπό την επίβλεψη της γνωστής Σέρβας ηθοποιού Ιβάνα Ντεσπότοβιτς. 

Μέσα στην εκπομπή υπήρχε

κι ένα τμήμα αφιερωμένο στον παιδικό αθλητισμό με αποτέλεσμα να υπάρχουν καλεσμένοι όλοι οι ταλαντούχοι αθλητές. 

“Ο Νόβακ είχε κερδίσει ένα τουρνουά που αγωνιζόντουσαν παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας από τη δική του οπότε ήταν φυσικό να τον καλέσουν οι άνθρωποι της παραγωγής”, θυμάται ο Ιγκόρ Μπίσιριτς, ένας από τους οικοδεσπότες της παραγωγής. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Τζόκοβιτς έλεγε ότι το τένις για εκείνον αποτελεί “δέσμευση”, και ότι παίζει τα βράδια καθώς το πρωί έχει σχολείο και το απόγευμα προπονήσεις.

Το κακό είναι ότι η συγκεκριμένη εκπομπή τερματίστηκε απότομα λόγω των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία το 1999, κατά τους οποίους χτυπήθηκε και το κτίριο της Ραδιοτηλεόρασης της Σερβίας.

“Το στούντιο μας ήταν στο σημείο του κτιρίου που βομβαρδίστηκε. Από όσο θυμάμαι, τα περισσότερα από τα αρχεία της εκπομπής μας καταστράφηκαν. Γι’ αυτό δεν έγιναν ποτέ επαναλήψεις”, συμπλήρωσε ο Μπέσιριτς.

Ωστόσο 28 χρόνια μετά ο Τζόκοβιτς είναι όχι απλά ένας “θρύλος” στο τένις, αλλά και μια μεγάλη προσωπικότητα στον παγκόσμιο αθλητισμό.

The post Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Νόβακ Τζόκοβιτς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα