Ρουντ: “Ξεπέρασα τις προσδοκίες μου φέτος”

Ο Κάσπερ Ρουντ έκλεισε τη χρονιά με τον 3ο μεγάλο του τελικό φέτος, μετά από τους δύο σε Roland Garros και US Open, αλλά και στο Νο3 του κόσμου γεγονός που αποτελεί το καλύτερο Year-End στην καριέρα του Νορβηγού. 

Ο 24χρονος μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει σε κανέναν από τους παραπάνω τελικούς, ωστόσο αυτό όπως είπε του δίνει επιπλέον κίνητρο για την επόμενη φορά που θα βρεθεί σε ανάλογο τελικό. 

“Το γεγονός

ότι δεν κέρδισα σε κανέναν από αυτούς τους μεγάλους τελικούς μου δίνει και ένα επιπλέον κίνητρο για την επόμενη φορά, αν ποτέ βρεθώ ξανά σε έναν τόσο μεγάλο τελικό. Ελπίζω να μάθω από τα λάθη μου σ’ αυτή τη χρονιά και θα δούμε πως θα πάει. Πάντως νιώθω πως υπάρχει πολύς χώρος για βελτίωση, παρόλο που είμαι πολύ χαρούμενος με το παιχνίδι μου σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς”, είπε ο Ρουντ

“Για μένα ήταν μια μεγάλη έκπληξη, καθώς έπαιξα σ’ ένα indoor τουρνουά σε μια γρήγορη επιφάνεια και προκρίθηκα στον τελικό, δεν το έβλεπα και πολύ πιθανό αυτό. Ούτε στο US Open περίμενα να φτάσω ως τον τελικό. Ξεπέρασα τις προσδοκίες μου και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό”

‘Όσο για την επόμενη σεζόν ο Ρουντ περιμένει πως και πως να αγωνιστεί στο πρώτο Grand Slam της σεζόν στη Μεβλούρνη, όπου πέρσι είχε αποσυρθεί.

“Φέτος δεν κατάφερε να παίξω στο Australian Open, οπότε την επόμενη σεζόν θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να κερδίσω πολλούς βαθμούς και ελπίζω να έχω μια καλύτερη πορεία.” 

“Είμαι διψασμένος για ένα καλό αποτέλεσμα εκεί. Μετά την Αυστραλία θα έχω πολλούς βαθμούς να υπερασπιστώ και ελπίζω να τα καταφέρω και να πετύχω ακόμα περισσότερα. Δεν θα είναι εύκολο αυτό, γιατί φέτος τα πήγε πάρα πολύ καλά σε κάποια τουρνουά, όμως θα κάνω το καλύτερο που μπορώ.”

The post Ρουντ: “Ξεπέρασα τις προσδοκίες μου φέτος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα