Αισιοδοξία με “μέτρο” για τον Μεντβέντεφ! – VIDEO

20:16 7/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για το Αυστραλιανό Όπεν πριν την ολοκλήρωση του ATP Cup (που εντέλει κέρδισε μαζί με τη χώρα του) και το σύνθημα του ήταν “αυτοπεποίθηση με μέτρο”!

Μπορεί να μην το δήλωσε ξεκάθαρα αλλά, η αλήθεια είναι, πως ο 24χρονος Ρώσος είναι ο πιο φορμαρισμένος τενίστας στον κόσμο καθώς παραμένει αήττητος εδώ και 14(!) αγώνες από την αρχή του Paris Masters πέρσι τον Νοέμβρη.

“Έχω αυτοπεποίθηση

για το παιχνίδι μου αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση πριν από ένα Slam. Είναι μεγάλη παγίδα να πεις κάτι τέτοιο. Υπάρχουν εξαιρετικοί unseeded παίκτες που μπορούν να σου προκαλέσουν προβλήματα”.

“Κάνω προσαρμογές στο παιχνίδι μου και αυτό είναι κάτι καλό που δουλεύω φυσικά στην προπόνηση. Μπορώ να παίξω επιθετικά σε κάποια ματς, σε άλλα πιο αμυντικά, να ανέβω στο φιλέ αλλά και να μείνω στη βασική γραμμή. Μπορώ να προσαρμόσω το στιλ μου και αυτό δίνει αυτοπεποίθηση όποια κατάσταση και αν αντιμετωπίζεις”.

“Ευτυχώς, έδωσα αρκετά ματς στο ATP Cup και μπορώ να πω ότι είμαι αγωνιστικά έτοιμος. Δεν χρειάζεσαι και 20 αγώνες πριν να παίξεις σε ένα Major” κατέληξε ο Μεντβέντεφ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Αισιοδοξία με “μέτρο” για τον Μεντβέντεφ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα