Η πορεία σε Grand Slam, μπορεί να περιμένει – VIDEO

20:22 1/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Ούτε στο Wimbledon κατάφερε να κάνει τη Major διάκριση ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ

Ο Γίρι Βέσελι επιβεβαίωσε πόσο επικίνδυνος αντίπαλος είναι στο χορτάρι για τους τοπ τενίστες.

Το Νο124 της παγκόσμιας κατάταξης, ολοκλήρωσε μια σοκαριστική επικράτηση επί του απογοητευτικού, για ένα ακόμη Grand Slam τουρνουά, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, κερδίζοντας στα τέσσερα σετ το Νο6 του ταμπλό στο Wimbledon

Championships.

Ο 25χρονος Τσέχος με το βαρύ σερβίς, επιβλήθηκε 4-6, 6-3, 6-2, 7-5 του αντιπάλου του και προκρίθηκε στο 2ο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον χωματά Πάμπλο Κουέβας μετά και τη νίκη στα 5 σετ του Ουρουγουανού επί του Νταμίρ Τζουμχούρ.

Προερχόμενος από τα προκριματικά όπου δεν είχε χασει σετ, ο αριστερόχειρας Βέσελι έβγαλε 24 άσους και έσωσε τα έξι από τα εφτά break points του Ζβέρεφ, για να φτάσει στη νίκη μετά από δυόμιση ώρες αγώνα στο Court One των Λονδρέζικων εγκαταστάσεων.

Με επιθετική διάθεση και με 45 προωθήσεις στο φιλέ, εκ των οποίων οι 38 επιτυχημένες (84% επιτυχία στο νετ), ο Βέσελι σημείωσε πέντε breaks στο ασταθές σερβίς του Ζβέρεφ ο οποίος προσπάθησε να προσεγγίσει το φιλέ, όχι όμως με τόσο καλά ποσοστά (26/52 – 50%).

Ο 22χρονος Γερμανός, δεν έχει καταφέρει ποτέ να ξεπεράσει την προημιτελική φάση σε Grand Slam τουρνουά, έχοντας δύο προημιτελικούς στο Γαλλικό Όπεν (2018-19).

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS MEN’S DRAW | OOP

The post Η πορεία σε Grand Slam, μπορεί να περιμένει – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα