Η μεγάλη ώρα του Ντίμι

18:49 5/9/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, το βράδυ της Παρασκευής θα ριχτεί για τρίτη φορά στη μάχη ενός ημιτελικού σε Grand Slam διοργάνωση και θέλει να πάρει μια ιστορική πρόκριση, δηλώνοντας για ακόμη μια φορά, παρών στο κορυφαίο επίπεδο…

Ήδη με την πορεία του στη Νέα Υόρκη, ο Βούλγαρος τενίστας έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του τα βλέμματα της δημοσιότητας, από την αφάνεια στην οποία βρισκόταν τους τελευταίους μήνες.

Ελάχιστοι περίμεναν πριν την έναρξη του Αμερικανικού Όπεν,

πως ο Ντιμιτρόφ θα δηλώνει παρών στην διοργάνωση ακόμη και την 12η ημέρα αγώνων στο τελευταίο Major της χρονιάς.

Μετρώντας πέντε σερί νίκες όμως, έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων και τον Ρότζερ Φέντερερ, ο Ντίμι δείχνει πως επιστρέφει για τα καλά στο καλύτερό του επίπεδο.

Αν και έχει κατρακυλήσει στο Νο78 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ και έχει κατακτήσει μόλις 12 νίκες μέσα στο 2019 (Ρεκόρ: 12-15), τις τελευταίες δυο εβδομάδες κάνει μαγικές εμφανίσεις στο Flushing Meadows.

Την μεγάλη του ευκαιρία να περάσει για παρθενική του φορά σε έναν τελικό Grand Slam θα έχει την Παρασκευή, αντιμετωπίζοντας τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Μπορεί ο Ρώσος να είναι ο πιο φορμαρισμένος τενίστας του πλανήτη αυτή τη στιγμή, έχοντας 11 σερί νίκες και τρεις συνεχόμενες προκρίσεις σε τελικούς, όμως ο Βούλγαρος σκοπεύει να χαλάσει το πάρτι του και να τον θέσει νοκ-άουτ από τον θεσμό.

Μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει, αλλά σίγουρα αν θέλει να φτάσει κοντά σε κατάκτηση Slam, πρέπει να τον κερδίσει. Ίσως μάλιστα, δεν έχει ξανά στην καριέρα του μια τόσο μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί σε τελικό.

Ο Μεντβέντεφ, άλλωστε, είναι ιδιαίτερα κουρασμένος από τις συνεχόμενες εμφανίσεις του και αν το ματς… τραβήξει σε χρόνο, μόνο απίθανο δεν είναι να φτάσει στα όριά του για να εγκαταλείψει.

US OPEN MEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η μεγάλη ώρα του Ντίμι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα