Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού – VIDEO

14:39 5/9/2019 - Πηγή: Tennis24
Σ.Γουίλιαμς, Σβιτολίνα, Μπένσιτς και Αντρέσκου για δύο θέσεις που οδηγούν στο ματς τίτλου του Σαββάτου στο US Open

Μόνο γυναίκες περιλαμβάνει πρόγραμμα της 11ης ημέρας του Αμερικανικού Όπεν καθώς στο βραδινό session του Arthur Ashe θα διεξαχθούν οι δύο γυναικείου ημιτελικοί της κορυφαίας διοργάνωσης.

Σερίνα Γουίλιμας vs Ελίνα Σβιτολίνα και Μπελίντα Μπένσιτς vs Μπιάνκα Αντρέσκου, με τις τέσσερις κοπέλες να πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία στο φετινό Όπεν της Νέας Υόρκης.

Με εξαίρεση την κορυφαία όλων, Γουίλιαμς και

τη Σβιτολίνα, οι άλλες δύο κοπέλες θα πραγματοποιήσουν την παρθενική τους εμφάνιση σε ημιτελική φάση Grand Slam διοργάνωσης και μια από τις δύο θα αγωνιστεί και στον πρώτο της Major τελικό!

Στον πρώτο ημιτελικό, λοιπόν, που θα ξεκινήσει στις 02:00GR-Eurosport, οι δύο πιο έμπειρες τενίστριες που έχουν απομείνει στο ταμπλό, θα παλέψουν για το πρώτο εισιτήριο.

Όταν στην εξίσωση υπάρχει το όνομα της Σερίνα Γουίλιαμς, τότε υπάρχει και ξεκάθαρο φαβορί με την 38χρονη Αμερικανίδα να έχει τέσσερις νίκες σε πέντε αναμετρήσεις με την 24χρονη Ουκρανή, ωστόσο η Σβιτολίνα είχε κερδίσει στο πιο πρόσφατο ραντεβού τους, στους Ολυμπιακούς του Ρίο το 2016.

Η Σβιτολίνα, Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι η μοναδική από τις 4 ημιφιναλίστ που δεν έχει χάσει ακόμη σετ στη διοργάνωση, έχοντας αποκλείσει τη Β.Γουίλιαμς στο 2ο γύρο και τις Μάντισον Κις, Γιοχάνα Κόντα στους δύο προηγούμενους γύρους.

Η Γουίλιαμς, Νο8 στον κόσμο, δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα στο τουρνουά και προέρχεται από την επιβλητική νίκη 44ων λεπτών κόντρα στην Γουάνγκ στα προημιτελικά.

Το πρώην Νο1 του κόσμου έχει άλλη μια ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ των 24ων Grand Slam τίτλων της Αυστραλέζας, Μάργκαρετ Κορτ.

Στο 2ο ημιτελικό που θα ξεκινήσει αμέσως μετά στο κεντρικό court (όχι πριν τις 04:00GR), θα αναμετρηθούν δύο ανερχόμενες τενίστριες που θα διεκδικούν τους μεγάλους τίτλους τα επόμενα χρόνια, εφ’όσον συνεχίσουν με την ίδια συνέπεια και σταθερότητα.

Η ανεπανάληπτη Μπιάνκα Αντρέσκου που παίζει μόλις στο δεύτερο τουρνουά της μετά το Γαλλικό Όπεν, προερχόμενη από τον τίτλο στο Rogers Cup της πατρίδας της έχοντας 11 σερί ήττες στο tour και η εξαιρετική Μπελίντα Μπένσιτς που δείχνει να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και αστάθειας των προηγούμενων μηνών, επιστρέφοντας στην κορυφαία της φόρμα.

Πρόκειται για την πρώτη τους συνάντηση στο tour κάτι που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο κοπέλες που την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκονται, ότι και να γίνει, στο Top10 της WTA!

US OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα