Η κλήρωση της Στοκχόλμης, απόντος Τσιτσιπά – DRAW

Το φετινό 250αρι τουρνουά της Στοκχόλμης δεν θα περιλαμβάνει τον κάτοχο του τίτλου, Στέφανο Τσιτσιπά που επέλεξε να ξεκουραστεί και να δώσει τον καλύτερο δυνατό εαυτό του στα μεγαλύτερα τουρνουά που ακολουθούν…

Η Στοκχόλμη φέρνει, αναμφισβήτητα πολύ ευχάριστες αναμνήσεις στον Στέφανο Τσιτσιπά!

Στο τουρνουά της πόλης, ακριβώς έναν χρόνο πριν, κατακτούσε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του και αυτή ήταν μόνο η αρχή μιας και ακολούθησαν άλλοι δύο φέτος σε Μασσαλία και Εστορίλ ενώ έπαιξε και δύο τελικούς σε Μαδρίτη και Πεκίνο.

Ωστόσο, με την παρουσία φέτος στο φαντασμαγορικό

ATP Finals και έχοντας ακόμη στο πρόγραμμά του τα δυνατά τουρνουά σε Βασιλεία και Παρίσι, ο Στεφ επέλεξε να μην μπει στη διαδικασία υπεράσπισης των κεκτημένων του και να ξεκουραστεί προετοιμαζόμενος καλύτερα για αυτά που έπονται.

Αυτό αφήνει τους Φάμπιο Φονίνι και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ να μοιράζονται τα δύο άκρα του ταμπλό σε ένα τουρνουά δίχως το ξεκάθαρο φαβορί.

Ο Φόνια, που έκανε καλές εμφανίσεις στο Masters της Σαγκάης παίζει με έναν εκ των Τιπσάρεβιτς-Μουτέτ στον 2ο γύρο, ενώ στα προημιτελικά τον περιμένει ίσως ο τενίστας που τον απέκλεισε στο Αμερικανικό Όπεν, Ρέιλι Οπέλκα.

Ο Ντένις Σαποβάλοφ είναι ο πιο πιθανός αντίπαλος του στα ημιτελικά με τον Φερνάντο Βερντάσκο να είναι πάντα μία υπολογίσιμη δύναμη.

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Νο2 του ταμπλό, μπορεί να έπαιξε στα ημιτελικά του Αμερικανικού Όπεν κερδίζοντας στην πορεία του τον Φέντερερ, αλλά εδώ έχει μια ρεαλιστική ευκαιρία να σηκώσει τρόπαιο μετά από πολύ καιρό. Δεν έχει και τον πιο εύκολο δρόμο όμως.

Παίζει, λογικά, με τον Σαμ Κουέρι στον 2ο γύρο και μετά με έναν εκ των Αντουχάρ, Καρένιο Μπούστα ή Μίλμαν. Πιθανός ημιτελικός είναι αυτός κόντρα στον ανεβασμένο Αμερικανό, Τέιλορ Φριτζ.

Πιθανοί προημιτελικοί

Φονίνι – Οπέλκα
Σαποβάλοφ – Βερντάσκο
Φριτζ – Έβανς
Ντιμιτρόφ – Καρένιο Μπούστα

STOCKHOLM OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Η κλήρωση της Στοκχόλμης, απόντος Τσιτσιπά – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα