European Juniors: Πρεμιέρα σε Τσεχία και Ελβετία

Μετά από 2 χρόνια (λόγω πανδημίας) τα ευρωπαϊκό πρωταθλήματα juniors ηλιακών κατηγοριών U14 και U18 επιστρέφουν, με τη χώρα μας να εκπροσωπείται από 4 τενίστες και 4 τενίστριες. Το Μοστ (Τσεχία) θα φιλοξενήσει την κατηγορία U14, ενώ το Κλόστερς (Ελβετία) την κατηγορία U18. 

Η κατηγορία U16, που ήταν να διεξαχθεί στη Μόσχα, αναβλήθηκε λόγω πανδημίας και πλέον αναμένουμε να ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες μέσα στην τρέχουσα σεζόν. 

Στο Μοστ η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τις Αθηνά Γρηγοριάδου, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου,

Κωνσταντίνο Καρπουζά και Στέφανο Πουρναρόπουλο, ενώ στο η 4μελής αποστολή στο Κλόστερς απαρτίζεται από τις Δήμητρα Παύλου και Μαρία Γεωργιάδου και τους Θοδωρή Μητσάκ και Γιώργο Νουχάκη. 

Στην πρεμιέρα του Μοστ θα αγωνιστούν και τα 4 μέλη της ελληνικής αποστολής, στο πλαίσιο του 1ου γύρου, ενώ στον 1ο γύρο του Κλόστερς θα παίξει μόνο η Μαρία Γεωργιάδου, με τους Μητσάκο, Νουχάκη και Πάυλου να περνούν άνευ αγώνα στην 2η φάση. 

Μοστ (U14)

1ος γύρος (19/7)

Κωνσταντίνος Καρπουζάς – Αφάν Νέκοβιτς (Βοσνία) – 10:30 GRΑθηνά Γρηγοριάδου – Μπριτ Ντου Πρέι (Ολλανδία) – Όχι πριν τις 11:30 GRΣτέφανος Πουρναρόπουλος – Τιμ Βάισμαν (Ισραήλ) – Όχι πριν τις 14:00 GRΑλεξάνδρα Παναγιώτου – Λένα Κόουτο (Πορτογαλία) – Όχι πριν τις 15:30 GR

European Junior Championships 14 & Under OOP

Κλόστερς (U18)

1ος γύρος (19/7)

Μαρία Γεωργιάδου – Αμελίζ Σαπουλνίς (Λετονία) – 10:30 GR

2ος γύρος 

Δήμητρα Παύλου – Σεμπαστιάνα Σιλιπότι (Ελβετία)Θοδωρής Μητσάκος – Άλμπερτ Ποσμίρ Χάνσεν (Νορβηγία)Γιώργος Νουχάκης – Λίαμ Γαβριηλίδης (Γερμανία) 

European Junior Championships 18 & Under OOP

European Junior Championships 18 & Under DRAW

The post European Juniors: Πρεμιέρα σε Τσεχία και Ελβετία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα