Πήρε το ντέρμπι ο Σίνερ (vids)

Ο Γιανίκ Σίνερ αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του ντέρμπι 1ου γύρου στο Lyon Open της Γαλλίας.

Ο Ιταλός επικράτησε με ανατροπή του Άσλαν Καράτσεφ, σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε μετά από αρκετές περιπέτειες. Σημαντική νίκη πανηγύρισε και ο Λορέντσο Μουζέτι, ο οποίος επιβλήθηκε του Σεμπάστιαν Κόρντα και πέρασε στα προημιτελικά της Λυών.

Το ντέρμπι Σίνερ-Καράτσεφ, ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τρίτη, όμως λόγω βροχής,

αναβλήθηκε για την Τετάρτη. Τελικά, ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης, όμως ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος των δυο αθλητών.

Η βροχή έκανε την εμφάνισή της στη Λυών ξανά και ο αγώνας διεκόπη στις αρχές του 3ου σετ. Μετά από δυο περίπου ώρες, συνεχίστηκε, με τον Σίνερ να φεύγει νικητής από το court, με σκορ 0-6, 6-3, 6-4.

Standing tall @janniksin overcomes Karatsev in a heavyweight first round match, marking a 0-6 6-3 6-4 win#OpenParc pic.twitter.com/e4dHTVQH7Z

Tennis TV (@TennisTV) May 19, 2021

Στον 2ο γύρο του Lyon Open, ο 19χρονος Ιταλός θα αντιμετωπίσει τον lucky loser, Άρθουρ Ρίντερνεχ, ο οποίος με τη σειρά του απέκλεισε τον Μίκαελ Ίμερ με 6-3, 6-7(4), 6-2.

Όσον αφορά τον Λορέντσο Μουζέτι, πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική νίκη του αυτή την εβδομάδα στο 250αρι τουρνουά της Γαλλίας και βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά του θεσμού.

Μετά τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, ο 19χρονος Ιταλός απέκλεισε και τον Σεμπάστιαν Κόρντα με 6-3, 1-6, 6-4 και στα προημιτελικά θα κοντράρει τον Αλιάζ Μπέντενε, ο οποίος πέτυχε μεγάλη νίκη σε βάρος του Νταβίντ Γκοφάν με 7-6(4), 6-3.

3rd quarter-final of 2021 incoming

19-year-old Musetti comes through a tough batle with 20-year-old Korda, recording a 6-3 1-6 6-4 victory!#OpenParc pic.twitter.com/jhJvuqo3CO

Tennis TV (@TennisTV) May 19, 2021

Το πρωί της Πέμπτης θα κάνει το ντεμπούτο του στο τουρνουά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του 2ου γύρου, τον Αμερικανό, Τόμι Πολ.

LYON OPEN SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πήρε το ντέρμπι ο Σίνερ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα