Γαλλική υπόθεση τα διπλά – VIDEO

Πιέρ Ιγ Ερμπέρ και Νικολά Μαού, κατέκτησαν τον τίτλο των διπλών στα φετινά ΑΤΡ Finals, κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό, το δίδυμο Κλάασεν/Βένους…

Μπορεί πέρυσι να είχαν championships point στα χέρια τους, αλλά να μην κατάφεραν τελικά να στεφθούν πρωταθλητές στην O2 Arena του Λονδίνου, όμως φέτος, το γαλλικό δίδυμο έκανε δικό του το τρόπαιο.

Ερμπέρ και Μαού, ολοκλήρωσαν αήττητοι το τουρνουά στη Μεγάλη Βρετανία και από το Νο7 του ταμπλό, έφτασαν στον σπουδαίο τίτλο, κερδίζοντας στον τελικό τους Ράβεν Κλάασεν και Μίκαελ Βένους με

σκορ 6-3, 6-4.

THE PERFECT WEEK⁰⁰ @p2hugz and @nmahut win the #NittoATPFinals title without dropping a set all tournament by beating Klaasen/Venus 6-3 6-4! pic.twitter.com/ZxxEeySIYk

Tennis TV (@TennisTV) 17 Νοεμβρίου 2019


Μόλις 70 λεπτά αγώνα χρειάστηκαν οι δυο καλοί φίλοι και συμπατριώτες για να φτάσουν στον τίτλο, χωρίς φυσικά να χάσουν σετ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, Εμπέρ και Μαού κέρδισαν όλα τα σετ που έπαιξαν και ολοκλήρωσαν το τουρνουά με το άψογο 10-0. Έτσι, έγιναν και το πρώτο δίδυμο που κατακτά τον τίτλο στα ΑΤΡ Finals χωρίς την απώλεια σετ, από το 2015 και έπειτα.

Αυτός, είναι ο 15ος τίτλος τους για φέτος, ενώ έγιναν και το πρώτο γαλλικό δίδυμο που φτάνει στο τρόπαιο, μετά το 2005. Τότε, ήταν οι Λοντρά και Σαντορό που είχαν στεφθεί πρωταθλητές.

Ερμπέρ και Μαού θα μοιραστούν 533.000$ για την αήττητη πορεία τους στο Λονδίνο, ενώ έκαναν δικούς τους 1.500 ΑΤΡ Doubles Points.

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Γαλλική υπόθεση τα διπλά – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα