Φριτς: “Απέδειξα ότι ανήκω στους κορυφαίους”

Ο Τέιλορ Φριτς κατάφερε να μπει από το “παραθυράκι” στο φετινό ATP Finals και να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην κορυφαία διοργάνωση, μετά την απόσυρση του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Κάρλος Αλκαράθ λόγω τραυματισμού.

Το Νο9 της ATP, πέτυχε δύο νίκες επί των Ναδάλ, Αλιασίμ στη φάση των ομίλων και κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του ATP

Finals, όπου ηττήθηκε από τον πέντε φορές πρωταθλητή της διοργάνωσης, Νόβακ Τζόκοβιτς, σε δύο κλειστά σετ.

Παρά τον αποκλεισμό του, ο 25χρονος Αμερικανός, αισθάνεται υπερήφανος για την εβδομάδα στο Τορίνο η οποία σίγουρα θα του δώσει κίνητρο και επιπλέον αυτοπεποίθηση για την επόμενη σεζόν.

“Ξεκάθαρα νιώθω ότι ανήκω εδώ. Νομίζω ότι απέδειξα πως ανήκω στο Top10 και ότι ανήκω εδώ. Απλά χρειάζεται να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Ευτυχώς για μένα, νομίζω ότι υπάρχουν πολλά θετικά συμπεράσματα που πρέπει να βγάλω από αυτή τη χρονιά όπου ολοκλήρωσα. Αντιμετώπισα τραυματισμούς και παρόλα αυτά κατάφερα να κάνω μια πολύ καλή χρονιά. Είμαι απλά ενθουσιασμένος που επιστρέφω στο γήπεδο και συνεχίζω να βελτιώνομαι. Του χρόνου θα προσπαθήσω να εδραιώσω ακόμα περισσότερο τη θέση μου ανάμεσα στους κορυφαίους” είπε ο Φριτς στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου από το Τορίνο.

Ο big server Αμερικανός, παραδέχθηκε ότι παρά την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στα ημιτελικά, σύντομα θα είναι σε θέση να απολαύσει τα όσα έζησε αυτή την εβδομάδα στην Ιταλία.

“Είμαι βέβαιος ότι σε δύο εβδομάδες από τώρα θα κοιτάω πίσω και θα λέω πόσο σπουδαία εβδομάδα ήταν. Όχι μόνο κατάφερα να παίξω στα ATP Finals αλλά πέρασα το γκρουπ και πέτυχα δύο πολύ καλές νίκες. Θα μπορούσα να τελειώσω τη χρονιά με τον πρόωρο αποκλεισμό στο Παρίσι. Θα πήγαινα στην off-season με αυτό να ήταν το τελευταίο ματς. Τώρα, νιώθω πολύ καλύτερα με το τένις μου, με το παιχνίδι μου κι αυτό είναι σπουδαίο” πρόσθεσε ο Φριτς.

NITTO ATP FINALS SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

The post Φριτς: “Απέδειξα ότι ανήκω στους κορυφαίους” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα